Diensten

Alarm Installatie

Uwoningveilig.nl is de specialist in het installeren van diverse soorten alarminstallaties. Wij zijn leverancier van bekende merken zoals AJAX Systems en Jablotron.

Brandbeveiliging

Beveiliging tegen brandgevaar is erg belangrijk. Uwwoningveilig.nl is de specialist in diverse soorten brandbeveiliging. Maar ook bijvoorbeeld koolmonoxide-melders.

Camera Installatie

Tegenwoordig zijn bewakingscamera’s erg belangrijk geworden, ook bij u thuis. Uwwoningveilig.nl is de specialist in camerainstallatie. Wij leveren diverse systemen in verschillende kwaliteiten.

Uw PC Veilig

Naast het beveiligen van uw woning, zijn de eigendommen in uw woning. Uwwoningveilig.nl is gespecialiseerd in de beveiliging van uw PC, laptop of Apple.

Laden...
Direct een afspraak maken?

Om het u gemakkelijk te maken heeft Uwwoningveilig.nl de mogelijkheid om direct een afspraak te maken. Met het formulier kunt u een afspraak inplannen voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek of een afspraak voor het installeren van het door u aangeschafte product.

Met het formulier kunt u aangeven waarvoor u een afspraak wilt maken en op welke datum en tijdstip. Na bevestiging via de e-mail is uw afspraak definitief en zal de monteur of adviseur op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie komen.