Alarm Installatie

Waarom een alarmsysteem?

Door uw woning te beveiligen met een alarmsysteem, zorgt u voor een groter gevoel van veiligheid. De aanwezigheid van een alarmsysteem schrikt ongewenste bezoekers af. Vaak is de aanwezigheid van een alarmsysteem met buitensirene al voldoende. Ook door gebruik te maken van een sticker op de deur, waarop staat “dit huis is beveiligd”, schrikt u mogelijke inbrekers af.

Maakt u gebruik van camerabeveiliging, dan vergroot u de pakkans van de inbrekers. Door de beelden die u gemaakt heeft te delen met de politie, is de kans groot dat de inbrekers aangehouden kunnen worden. Helemaal als u zich bedenkt dat er gemiddeld 6 – 7 keer per uur een inbraak plaatsvindt, is uw woning goed beveiligen geen overbodige luxe.

Wilt u meer informatie over onze alarmsystemen? Kijkt u dan in onze webshop. Wilt u liever een medewerker spreken? Belt u dan met onze klantenservice op het nummer 085 – 222 20 00. Wij helpen u graag verder!

Schrikt inbrekers af

Een alarmsysteem houdt ongewenste bezoekers buiten de deur. Inbrekers proberen liever een huis binnen te komen waar geen alarmsysteem aanwezig is. Uwwoningveilig.nl helpt u graag, met onze alarmsystemen, veiliger te wonen.

Altijd beveiligd

Met de alarmsystemen van Uwwoningveilig.nl bent u altijd verzekerd van goede beveiliging. Onze systemen kunnen aangesloten worden op een 24/7 bereikbare meldkamer. Hierdoor bent u ook als u niet thuis bent goed beveiligd.

Doe altijd aangifte

Maakt u naast een alarmsysteem ook gebruik van camerabeveiliging? Dan kunt u deze beelden delen met de politie. Uwwoningveilig.nl adviseert u altijd aangifte te doen. Heeft u nog geen camerabeveiliging? Neem dan contact op!