Werken bij uwwoningveilig.nl

Werken bij ons?

Uwwoningveilig.nl is een jong en dynamisch bedrijf. Door onze grote groei hebben wij regelmatig vacatures. Bij Uwwoningveilig.nl heeft u de kans uzelf te ontwikkelen en u maakt deel uit van een leuk en leergierig team.

Uwwoningveilig.nl bedient particulieren aan huis met de installatie van Alarm-, camerabeveiliging- en brandbeveiligingsystemen. Ook verkopen wij via de webshop diverse veiligheidsgerelateerde artikelen. Uwwoningveilig.nl is regelmatig op zoek naar installateurs, verkopers en stagiairs.

Hieronder kunt u zoeken binnen de vacatures bij Uwwoningveilig.nl. Indien er een interessante vacature voor u bij zit kunt u solliciteren via onderstaand formulier.

Als verkoper buitendienst ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten en diensten. Je geeft de (potentiële) klanten deskundig advies, passend op hun situatie. Vereiste zijn een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en sterke communicatieve vaardigheden, zodat je de boodschap aan de klant goed over kan brengen. Taken Het bezoeken …

Lees meer