AJAX Alarmsysteem

Hulp nodig bij installatie?

Wilt u een Ajax Systeem aanschaffen maar kunt of wilt u deze niet zelf installeren? Geen probleem! Uwwoningveilig kan u helpen met de installatie van uw Ajax Systeem. Onze specialisten komen graag bij u op locatie, thuis of op kantoor en helpen u met de installatie van het systeem. Ook krijgt u van onze monteur een uitleg over de App waarmee u het Alarmsysteem kunt bedienen en aanpassingen aan de instellingen hier van. Doet u dit liever niet zelf? Geen probleem, ook op afstand kunnen wij u helpen met aanpassingen aan uw Alarmsysteem.

Uitgeroepen tot de beste draadloze Alarmsystemen van 2019 in 70 landen!

Heeft u alleen een vraag aan onze helpdesk? Dan kunt u deze altijd aan ons stellen. Neem contact met ons op of belt u met 085 – 222 00 00 en onze specialisten helpen u graag verder met al uw vragen over Ajax Alarmsystemen.

AFSPRAAK INPLANNEN

Waarom een Alarmsysteem?

Eigenlijk is de reden waarom u een Alarmsysteem zou willen erg simpel, u wilt ongenodigde gasten buiten de deur houden! Het AJAX Alarmsysteem is hier een perfect systeem voor. Het is een makkelijk te installeren systeem, met zeer veel uitbreidingsmogelijkheden. Ook heeft u geen maandelijkse kosten voor een meldkamer die u belt als uw alarm geactiveerd wordt. Volgens Uwwoningveilig kan dit een stuk eenvoudiger, maar vooral goedkoper: door middel van een melding op uw smartphone. Het Ajax Alarmsysteem bestaat uit diverse onderdelen, hier gaan wij hieronder verder op in. Het voordeel hier van is dat wij het systeem volledig op uw situatie kunnen inrichten.

Bij Uwwoningveilig kunt u het AJAX Systeem in diverse varianten aanschaffen, enkel de hubkit maar ook een complete set met alle AJAX onderdelen. Ook hebben wij voor u diverse systemen samengesteld. Benieuwd naar deze systemen? Kijk dan snel in onze webshop! Wilt u meer informatie? Belt u dan met 085 – 222 00 00 of neem contact met ons op. Onze AJAX specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Waarom het beste systeem?

AJAX, Stijlvol en Betrouwbaar

Een Alarmsysteem voor thuis moet niet alleen goed werken en makkelijk in te stellen zijn, maar het systeem moet er ook goed uitzien. Het AJAX systeem is zo’n systeem, het werkt draadloos maar door gebruik van de gepatenteerde Jeweller techniek is het net zo betrouwbaar als een bedraad alarmsysteem.

Het grote voordeel van het AJAX Alarmsysteem is dat de installatie en bediening zeer eenvoudig is. Het systeem is gemaakt zodat iedereen het kan gebruik en dit zonder maandelijkse kosten of abonnementen.

WEBSHOP

AJAX Starterskits

Om het voor u extra makkelijk te maken heeft Uwwoningveilig diverse soorten AJAX Starterskits voor u samengesteld. Naast de Starterskit van AJAX zelf, vinden wij dat elk gebruik en situatie anders is en hebben hierop geprobeerd onze Starterskits zo goed mogelijk aan te passen aan de verschillende situaties bij u thuis of op uw kantoor. Bij Uwwoningveilig hebben we voor elke situatie een passende Starterskit!

STARTERSKITS