Ajax Alarmsystemen

Ajax is slim, betrouwbaar en bliksemsnel. Reageert alleen op echte gevaren, niet op valse alarmen. Als er iets gebeurt, brengt Ajax u razendsnel op de hoogte en helpt enorme problemen te voorkomen.

Het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem van Europa

Ajax systemen bevatten de nieuwste technologieën en een functioneel ontwerp, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste componenten die beschikbaar zijn. Dankzij deze compromisloze aanpak heeft Ajax een gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem gecreëerd dat zijn betrouwbaarheid heeft bewezen aan topprofessionals.

Beveilig uw huis met één klik

De Ajax-app maakt van uw beveiligingssysteem één eenvoudig te beheren apparaat. Schakel Ajax in met een paar klikken, schakel apparaten in voordat u thuiskomt en krijg direct meldingen via SwiftAlerts

Download de app

Het systeem

Het AJAX alarmsysteem bestaat uit meerdere producten die allemaal draadloos verbonden zijn aan een centrale, genaamd de Hub.

De installatie is een kinderspel

Bescherming tegen het verwachte en het onverwachte

In tegenstelling tot de meeste beveiligingssystemen is Ajax altijd klaar om te beschermen tegen onvoorziene dingen. Als er iets misgaat, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.