AJAX alarmsystemen uitleg

Ajax alarmsystemen

Ajax is slim, betrouwbaar en bliksemsnel. Reageert alleen op echte gevaren, niet op valse alarmen. Als er iets gebeurt, brengt Ajax u razendsnel op de hoogte en helpt enorme problemen te voorkomen.

Het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem van Europa

Ajax systemen bevatten de nieuwste technologieën en een functioneel ontwerp, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste componenten die beschikbaar zijn. Dankzij deze compromisloze aanpak heeft Ajax een gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem gecreëerd dat zijn betrouwbaarheid heeft bewezen aan topprofessionals.

Ajax alarmsystemen

De Ajax-app maakt van uw beveiligingssysteem één eenvoudig te beheren apparaat. Schakel Ajax in met een paar klikken, schakel apparaten in voordat u
thuiskomt en krijg direct meldingen via SwiftAlerts

Blijf op de hoogte met het uitgebreide logboek in het overzicht

Ontvang direct waarschuwingen d.m.v. pushmeldingen, sms-berichten of een oproep via de telefoon

Bewaak de prestaties van detectoren en andere apparaten in real time

Ontvang herinneringen voor het in- en uitschakelen van alarmen en apparaten

Beheer overal ter wereld de configuraties van uw apparaten

Indringers worden direct geïdentificeerd

De Ajax bewegings- openings- en glasbreukdetectoren identificeren inbraken en waarschuwen in minder dan één seconde. De apparaten zijn uitgerust met digitale algoritmen en multifactormodellen voor de detectie van bedreigingen, en om het nog beter te maken, is de mogelijkheid op een vals alarm uitgesloten

Beveiliging binnenshuis

Bewegings-, openings- en inbraakdetectoren zorgen voor een betrouwbare beveiliging van de deuren en ramen die kunnen worden gebruikt om in te breken

Beveiliging buitenshuis

Bewegingsdetectoren voor buiten bewaken het aangrenzende gebied rond een huis of kantoor en activeren onmiddellijk een alarm wanneer indringers naderen

Detecteert brand, rook en koolmonoxide

De Ajax branddetectoren herkennen snel de eerste tekenen van een brand: rook of een sterk verhoogde temperatuur wanneer het vuur zonder rook brandt. Bovendien zendt de CO-detector een alarm uit voordat de koolmonoxideniveaus levensbedreigend worden.

Het digitale HazeFlow-algoritme controleert de rookniveaus voordat er een alarm wordt gegeven. De verschillende detectoren werken samen om een brandbestrijdingssysteem te creëren en gebruikers te waarschuwen in harmonie voor gevaar met ingebouwde sirenes en smartphone-waarschuwingen

Overstromingspreventie

Ajax stuurt een waarschuwing bij de eerste tekenen van vocht en annuleert het zodra het water opdroogt. De detectoren zijn ontworpen om te werken in zware omstandigheden en waterschade te voorkomen: ze zijn corrosiebestendig en beschermd tegen het binnendringen van stof en vocht.

De overstromingsdetector identificeert leidingbreuken, lekken bij de wasmachine of de vaatwasser. LeaksProtect activeert het alarm bij de eerste tekenen van een overstroming en waarschuwt u als het water opdroogt.

Slimme beveiliging

Ajax schakelt het water uit als er een lekkage wordt gedetecteerd en zet de schijnwerpers aan als buitenstaanders het gebied betreden; doet de lichten volgens schema uit; zet de verwarming uit en activeert de beveiliging. Het is een slimme woning waar u op kunt vertrouwen.

Automatiseer uw smart home met de Ajax-scenario’s. U kunt erop vertrouwen dat elke opdracht wordt geleverd aan de hub en wordt uitgevoerd dankzij een perfecte radioverbinding en een betrouwbare werking van de OS Malevich.

De installatie is kinderspel

De detectoren kunnen verbonden worden in de app met een QR-code en slechts enkele tikken

Geen demontage van het apparaat nodig

Batterijen en installatiehardware zijn inbegrepen

Bescherming tegen het verwachte en het onverwachte

In tegenstelling tot de meeste beveiligingssystemen is Ajax altijd klaar om te beschermen tegen onvoorziene dingen. Als er iets misgaat, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Reservebatterij

Wanneer de stroom uitvalt, kan het systeem tot 16 uur op reserve-energie werken

Verificatie van het apparaat

De unieke identificator maakt het spoofen van apparaten vrijwel onmogelijk

Frequentie verschuiving

De hub wisselt van frequentie om jamming en storing te voorkomen

Versleuteling

Een versleutelingsalgoritme met variabele licentie beschermt de gegevens

Twee communicatiekanalen

De meldingen worden zowel via ethernet- als via gsm-kanalen verstuurd voor goede levering

Onderzoek van het apparaat

De hub controleert ten minste 1x per 12 seconden de werking van de apparaten

BEL MIJ TERUG