Aanbieding!

AJAX Hubkit Luxe

529,95 479,00

De AJAX Hubkit Luxe is de uitgebreide variant van de AJAX Hubkit. Deze kit is de ideale starterskit om uw huis of kantoor te beveiligen.

Dit product is erg populair!

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

De AJAX Hubkit Luxe is de uitgebreide variant van de AJAX Hubkit. Deze kit is de ideale starterskit om uw huis of kantoor te beveiligen. Deze uitgebreide kit, in zwarte of witte uitvoering, bestaat uit:

  • 1x AJAX HUB centrale
  • 2x AJAX DoorProtect (Deur-/Raamcontact)
  • 2x AJAX MotionProtect (huisdiervriendelijke bewegingsmelder)
  • 1x AJAX SpaceControl (afstandsbediening)
  • 1x AJAX KeyPad (draadloos bedieningspaneel)
  • 1x AJAX HomeSiren (binnensirene)

Starterskit

Deze luxe variant van het Ajax alarmsysteem is een uitgebreide starterskit die u kunt gebruiken als basis voor het draadloze Ajax beveiligingssysteem.

Modulair

Door de modulaire opbouw kunt u eenvoudig componenten toevoegen om een systeem te bouwen dat beveiligt tegen inbraak, brand en zelfs overstroming. Ajax heeft Grade 2 gecertificeerde inbraak componenten. Daarmee combineert het veiligheid en installatiegemak met design en intuïtieve bediening voor iedereen.

Smartphone

Het systeem wordt volledig via uw smartphone aangeleerd, geconfigureerd en bediend. Middels de ingebouwde LAN module en de back up GSM module bent u altijd verzekerd van een snelle doormelding.

Push berichten

Ontvang push berichten over status veranderingen/alarmen in de gratis App op uw mobiel.

Beschrijving van de componenten

Ajax Hub

Omschrijving Ajax Hub met GSM en IP communicatie
Merk Ajax
Artikel code AJ-HUB
Certificatie Grade 2
Frequentie 868.0 – 868.6 MHz Jeweller
Sabotagealarm Aanwezig
Communicatie Ethernet / GPRS
Max aantal componenten 100
Max aantal partities 9
Max aantal gebruikers tot 50
Max aantal camera’s 10
Materiaal behuizing ABS kunststof
Voeding AC 110~250 V, 50/60 Hz
Bereik werktemperatuur 0º C tot 50º C
Afmetingen 163 x 163 x 36 mm

Ajax DoorProtect

Omschrijving Ajax DoorProtect, magneetcontact en mini magneet
Merk Ajax
Artikel code AJ-DOOR
Certificatie Grade 2
Batterij 1 x  BAT-3V0-CR123A 3.0 V (tot 5jaar)
Schakelafstand Tot 1cm (kleine magneet) tot 2cm (grote magneet)
Afmetingen 90 x 20 mm

Ajax MotionProtect

Omschrijving Ajax MotionProtect, draadloze passief infrarood detector huisdiervriendelijk
Merk Ajax
Artikel code AJ-MOT
Technologie PIR sensor
Certificatie Grade 2
Objectief PIR 24 zones
Detectie bereik 12 m
Huisdiervriendelijk Gewicht tot 20 kg, hoogte tot 50 cm
Detectie hoek H: 88.5º / V: 80º
Aanbevolen installatiehoogte Installatiehoogte 2.4 m
Batterij 1x CR123A 3.0 V
Sabotagealarm Tamper tegen manipulatie
Afmetingen (zonder steun) 110 x 65 x 50 mm

Ajax SpaceControl

Omschrijving Ajax draadloze afstandsbediening/overval SpaceControl
Merk Ajax
Artikel code AJ-SPACE
Certificatie Grade 2
Aantal knoppen 4
Functies Inschakelen, Uitschakelen, Gedeeltelijk in en paniek
Frequentie 868 MHz Jeweller
Transmissieafstand ≤ 1300 m in open veld
Batterij 1x CR2032 3.0 V
Afmetingen 65 x 37 x 10  mm

Ajax HomeSiren

Omschrijving Ajax binnensirene
Merk Ajax
Artikel code AJ-HOME
Sirene volume 1 mtr 81~105 dB configureerbaar
Duur alarm Configureerbaar tussen 3 sec. en 3 min.
Batterij 2x CR123A 3.0 V
Afmetingen 75 x 75 x 27 mm

Extra informatie

Kleur

Wit, Zwart

Merken

Ajax Systems

Over Ajax

Als u aan het werk bent of op vakantie is het belangrijk om uw woning goed te beveiligen tegen inbraak, dit is mogelijk met het AJAX Alarmsysteem. U kunt het AJAX Alarmsysteem en alle componenten kopen bij Uwwoningveilig.nl, wij zijn de AJAX Alarmsysteem expert en kunnen u ondersteunen met de aanschaf, installatie en hulp bij vragen over uw AJAX Alarmsysteem. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen over het AJAX Alarmsysteem. Met dit systeem is het mogelijk uw woning of bedrijf te beveiligen tegen inbraak. Het is met het systeem zelfs mogelijk componenten van andere fabrikanten toe te voegen aan uw AJAX Alarmsysteem. Met de nieuwste AJAX componenten kunt u bij een melding zelfs foto’s ontvangen van de indringer, hierop kunt u direct actie ondernemen en bijvoorbeeld de politie waarschuwen. Om u een beter beeld te geven van de mogelijkheden van het AJAX Alarmsysteem gaan wij verder in op de componenten van dit systeem.

De hub

De AJAX Hub is er in diverse varianten en is het kloppend hart van uw AJAX Alarmsysteem, hierop kunnen al componenten worden aangesloten. De AJAX Hub is er in diverse varianten, het grootste verschil tussen deze varianten is de manier van connectiviteit en het aantal gebruikers wat aan het systeem toegevoegd kunnen worden. Connectie maken kan via LAN, WIFI en via 4G (mobiel). Deze laatste manier wordt veelal gebruikt als back-up indien uw vaste Internetverbinding wegvalt.

Bewegingsmelders

AJAX Heeft een groot aantal soorten melders die bewegingen registreren, verkrijgbaar in diverse varianten. Zoals de MotionProtect, MotionProtect Plus, CombiProtect en de MotionProtect Curtain. Ook heeft AJAX de PIRCam, dit is een bewegingsmelder met camera welke bij het registeren van een ongewenste bezoeker een aantal foto’s maakt. Deze kunt u via de AJAX App bekijken en indien nodig iemand alarmeren.

Magneetcontacten

Uw deuren en ramen van uw woning of kantoor zijn goed te beveiligen met de Magneetcontacten van AJAX. Enkele voorbeelden hier van zijn: DoorProtect, DoorProtect Plus en de GlassProtect. Deze laatste is een glasbreukmelder die bij trilling (inslaan van een ruit) een melding geeft en er voor zorgt dat uw AJAX Alarmsysteem afgaat.

Brandpreventie

Met de FireProtect en de FireProtect heeft u de beste beveiliging tegen brand en koolmonoxide. Met de FireProtect heeft u een zeer geavanceerde rook- en hittemelder, de gevoeligheid van deze melder kunt u geheel zelf bepalen bij detectie van hitte of rook zal er een alarm klinken. De FireProtect Plus heeft zelfs de mogelijkheid om Koolmonoxide te detecteren, hier wordt veel voor gewaarschuwd dus met goede beveiliging hier tegen kunt u veiliger wonen en werken.

Signaalgevers

Als er door uw AJAX Alarmsysteem een melding wordt geregistreerd is het hebben van een sirene zeker een must. Op deze manier worden buurtbewoners gewaarschuwd en kunnen hierop actie ondernemen. AJAX heeft twee soorten sirenes, een binnen- en buitensirene. De binnen sirene is klein van formaat en makkelijk te verbergen achter een kast, doos of deur. De buitensirene ziet er stijlvol uit en ons advies is deze zichtbaar aan de voorkant van uw woning of kantoor te monteren.

Overige componenten

Naast de genoemde componenten heeft het AJAX Alarmsysteem nog meer mogelijkheden. Wilt u over zeer grote afstand de AJAX Hub en componenten met elkaar laten communiceren dan adviseert Uwwoningveilig.nl gebruik te maken van de Range Extender, dit is een signaalversterker waarmee u het bereik van uw AJAX Alarmsysteem aanzienlijk kan vergroten. Het bedienen van uw Systeem is natuurlijk zeer belangrijk, bijvoorbeeld voor het in- of uitschakelen van het systeem hier zijn diverse mogelijkheden voor. De SpaceControl en KeyPad zijn er om uw AJAX Alarmsysteem te bedienen, dit kan met een code of met één druk op de knop.
Gebruikt u het AJAX Alarmsysteem bijvoorbeeld in een winkel of bij uw ouders die al op leeftijd zijn? Dan heeft AJAX de uitkomst hier voor! De Button en DoubleButton zijn paniekknoppen waarmee u een paniekmelding kunt verzenden, u stelt zelf in wie deze melding ontvangt. Met de AJAX Socket, WallSwitch en Relay kunt u scenario’s uitvoeren en elektrische apparaten op afstand bedienen. Heeft u al een alarmsysteem en wilt u deze componenten gebruiken voor uw AJAX Alarmsysteem? Ook dit is zeer goed mogelijk met de uartBridge en de ocBridge Plus, met deze bridges integreert u andere componenten met uw AJAX Alarmsysteem!

Alarmcentrale

In veel gevallen kan het fijn zijn als u een alarmmelding krijgt er iemand gealarmeerd wordt, dit kan Uwwoningveilig.nl voor u in orde maken. Wij werken samen met een particuliere meldkamer, bij een melding zal er een door u opgegeven lijst met personen gebeld worden. Bijvoorbeeld familie, collega’s, buren of vrienden, bij een alarmmelding krijgt de meldkamer direct deze melding binnen en zullen direct actie ondernemen op deze melding. Uwwoningveilig.nl geeft u 50% korting op het eerste jaar abonnementskosten voor deze meldkamer. Als u een uitgebreid AJAX Alarmsysteem aanschaft, krijgt u het eerste meldkamer er gratis bij!

Camera’s

Als u precies wilt zien wat er rondom uw huis of kantoor gebeurd is het (laten) installeren van beveiligingscamera’s erg handig. Uwwoningveilig.nl kan dit voor u verzorgen, wij hebben een zeer groot aanbod van IP camera’s en kijken graag samen met u naar de beste mogelijkheid voor uw situatie. Tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek komen wij bij u op locatie en kijken samen met u naar de mogelijkheden welke het beste passen bij uw situatie. Wilt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met Uwwoningveilig.nl op of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Wij maken graag een afspraak met u!
Met het AJAX Alarmsysteem is het mogelijk uw camera’s met het alarmsysteem te integreren en alles via één app, de AJAX App te bedienen. Dit kan met camera’s van merken zoals:

Al deze merken levert Uwwoningveilig.nl en hebben wij een zeer groot aanbod in. Van 2 tot 12 Megapixel, in de kleuren zwart en wit, en zelfs met de mogelijkheid om geluid af te spelen als er beweging wordt gedetecteerd. Onze specialisten hebben zeer veel ervaring met het installeren van camera’s, alarmsystemen en deze met elkaar te integreren. Uwwoningveilig.nl kijkt graag samen met u naar de eindeloze mogelijkheden.

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.