AJAX KeyPad Plus

115,95

De Ajax KeyPad Plus is een draadloos bediendeel met touchbediening die contactloze kaarten en afstandsbedieningen ondersteunt. De Keypad Plus is een combinatie van ontwerp, geavanceerde versleutelingstechnologie en een uitgebreide gebruikerservaring voor zo eenvoudig en veilig mogelijke beveiligingsmanagement. Schakel Ajax in en uit, activeer de nachtmodus en beheer specifieke groepen met een Pass-kaart of Tag-afstandsbediening.

Dit product is erg populair!

Gratis verzending boven de €75

 • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
 • 100% garantie en installatie service
 • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

De Ajax KeyPad Plus is een draadloos bediendeel met touchbediening die contactloze kaarten en afstandsbedieningen ondersteunt

Contactloze bediening zonder in te leveren op betrouwbaarheid

KeyPad Plus is een combinatie van ontwerp, geavanceerde versleutelingstechnologie en een uitgebreide gebruikerservaring voor zo eenvoudig en veilig mogelijke beveiligingsmanagement. Schakel Ajax in en uit, activeer de nachtmodus en beheer specifieke groepen met een Pass-kaart of Tag-afstandsbediening.

Uitstekende gegevensbescherming

KeyPad Plus gebruikt DESFire®-technologie om gebruikers snel en veilig te identificeren. Het is de best beschikbare contactloze oplossing om de gebruiker te identificeren op basis van een kaart of afstandsbediening. DESFire® is gebaseerd op de internationale norm ISO 14443 en combineert uitgebreide 128-bits technologie met kopieerbescherming. Deze technologie wordt ook gebruikt in de vervoerssystemen in Europese hoofdsteden en toegangssystemen bij de NASA.

Uitstekende autonomie

De gloednieuwe firmware van KeyPad Plus benut de voorgeïnstalleerde batterijen volledig. Zelfs als de functies voor contactloze identificatie dagelijks worden gebruikt, werkt het toetsenbord voor 3,5 jaar zonder dat de batterijen vervangen moeten worden. En als de kaart- en afstandsbedieningslezer uitstaan, gaat de batterij 4,5 jaar mee. KeyPad Plus waarschuwt de meldkamer en de gebruikers van tevoren als de batterijen vervangen moeten worden.

 • KeyPad: tot 2 jaar
 • KeyPad Plus met lezer ingeschakeld: tot 3,5 jaar
 • KeyPad Plus met lezer uitgeschakeld: tot 4,5 jaar

Toegangscontrole op afstand

Stel persoonlijke toegangscodes in om te weten wie het alarm wanneer heeft uitgeschakeld: de gebruikersnaam wordt weergegeven in de melding en in het gebeurtenislogboek. Pass en Tag kunnen ook toegewezen worden aan een specifieke gebruiker en hun rechten om beveiliging van specifieke groepen of een hele locatie te beheren kunnen ingesteld worden. U kunt toegangsrechten in realtime beheren met de Ajax-app. U kunt toegang verstrekken, beperken, of meteen blokkeren.

Gebruikers toevoegen. Snel en eenvoudig.

Ajax-systemen ondersteunen tot 200 Tag of Pass-apparaten2. Wanneer u deze toevoegt, hoeft u geen Ajax-accounts voor nieuwe gebruikers aan te maken, u hoeft slechts het apparaat een naam te geven en de toegangsrechten in te stellen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om toegang tot systeembeheer toe te kennen aan tijdelijke werknemers of nieuw personeel.

Indicatie van beveiligingsmodus

Dankzij de licht- en geluidsindicatie van KeyPad Plus kan de beveiligingsstatus gecontroleerd worden zonder de Ajax-app. Het volume en de helderheid van het backlight zijn aan te passen.

Meerlaags anti-sabotagesysteem

 • Sabotage
  Gebruikers en een beveiligingsbedrijf krijgen een melding wanneer iemand het bediendeel van de bevestiging verwijdert
 • Blokkering bij gokken toegangscode
  Wanneer er drie foute toegangscodes achter elkaar ingevoerd worden, wordt het bediendeel geblokkeerd en gaat er een alarm af
 • Authenticatie
  Wanneer er een poging gedaan wordt om een ongeldige kaart of afstandsbediening te gebruiken, activeert het systeem een alarm
 • Pollingintervallen
  Het systeem detecteert communicatieverlies met het bediendeel binnen een minuut

Stille transmissie van alarm naar meldkamer

Als aanvallers dwingen het alarm uit te schakelen
Geheime code om te doen alsof u KeyPad Plus uitschakelt. De gebruiker krijgt geen bericht aan de hand van sirenes, de app en het bediendeel, maar het alarmsignaal wordt direct naar een centrale meldkamer gestuurd4.

Gegarandeerde activering van het alarm

Wij hebben het Jeweller-radioprotocol ontwikkeld zodat alle apparaten binnen het systeem ononderbroken blijven werken. Het radioprotocol gebruikt tijdskaders om de communicatie van de verbonden apparaten te synchroniseren, verificatie om vervalsing uit te sluiten en encryptie om hacken te voorkomen.

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.