AJAX Tag, 3 Stuks

27,95

Met een Ajax Tag kunt u eenvoudig het systeem in en uitschakelen door deze tegen het keypad te houden. De Keypad Plus (AJ-KEYPADPLUS) en de Keypad Combi (AJ-KEYPADCOMBI) zijn voorzien van RFID lezers om deze passen en tags te lezen. De tags zijn zeer goed beveiligd middels een Mifare Desfire codering. Let op deze tags zijn dus alleen voor het in en uitschakelen van het Ajax Alarmsysteem via de KeyPad Plus.

Dit product is erg populair!

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

Om het beveiligingssysteem uit te schakelen houd je de tag bij de lezer van het bediendeel. Daarmee activeer je het systeem zonder wachtwoord, gebruikersaccount en toegang tot de Ajax-app. Deze tag is beveiligd tegen kopiëren.

Uitstekende gegevensbescherming

KeyPad Plus gebruikt DESFire®-technologie om gebruikers snel en veilig te identificeren. Het is de best beschikbare contactloze oplossing om de gebruiker te identificeren op basis van een kaart of afstandsbediening. DESFire® is gebaseerd op de internationale norm ISO 14443 en combineert uitgebreide 128-bits technologie met kopieerbescherming. Deze technologie wordt ook gebruikt in de vervoerssystemen in Europese hoofdsteden en toegangssystemen bij de NASA.

Eén sleutel voor thuis en kantoor

Eén Tag kan aangesloten worden op 13 hubs

Volledige controle in de app

U kunt de app gebruiken om de naam en toegangsrechten voor iedere afstandsbediening in te stellen. U weet altijd wie en wanneer de beveiligingsmodus wijzigde; elke actie wordt opgeslagen in het gebeurtenislogboek. Een systeembeheerder kan in realtime toegang met de Tag toekennen of beperken.

Moeiteloze verbinding

Om Tag toe te voegen aan het systeem hoeft u alleen de Ajax-app te openen, naar de instellingen te gaan en de afstandsbediening te presenteren aan het bediendeel.

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.