Camera installatie

Waarom Camerabeveiliging?

Het laten installeren van een camerabeveiligingsysteem geeft een groter gevoel van veiligheid. Maar dit is niet het enige voordeel van het hebben van een camerasysteem, ook vergroot u de pakkans bij een eventuele inbraak. Uwwoningveilig.nl adviseert u daarom ook altijd aangifte te doen van een inbraak bij de Politie.

In onze webshop kunt u tevens stickers vinden, die u bijvoorbeeld op de voordeur of het raam kunt plakken. Op deze sticker staat de tekst Camerabeveiliging, dit alleen al schrikt inbrekers af. Uwwoningveilig.nl adviseert u daarom ook deze stickers zichtbaar op uw woning te plaatsen. Naast de installatie van de camera´s zorgen wij ook voor een goede recorder. Met een recorder worden de gemaakte camerabeelden voor een bepaalde periode opgeslagen. Hoe lang is afhankelijk van de grootte van de schijven in de recorder.

Wilt u meer informatie over het aanschaffen en laten installeren van een camerabeveiligingssysteem? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Wilt u liever direct een medewerker spreken? Belt u dan met 085 – 222 20 00.