Chuango RC-80 afstandsbedieningen (2 Stuks)

24,95

Chuango – RC-80 Afstandbediening (2 stuks). De Chuango RC80 afstandsbediening kun je gebruiken voor het Chuango alarmsysteem. Met de afstandsbediening kun je het alarm volledig of gedeeltelijk aan- en uitschakelen.

Merken:Chuango

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

De Chuango RC-80 is geschikt voor alle Chuango alarmsystemen. Hang de afstandsbediening aan je sleutelhanger en zet je alarmsysteem met 1 druk op de knop aan of uit. Daarnaast schakel je met de paniekknop het alarm meteen naar de vooraf ingestelde paniek status. Dit pakket bestaat uit 2 NFC-tags. Handig voor jou en je partner.

Altijd veilig!

Extra afstandbediening nodig voor uw Chuango alarmsysteem? Met deze fraai afgewerkte remote control voor uw Chuango (RC80) alarmsysteem kunnen nog meer gebruikers eenvoudig het alarm schakelen. Daarnaast is het altijd handig om een reserve afstandbediening op voorhand in huis te hebben. U kunt met deze afstandbediening u alarmsysteem volledig -, gedeeltelijk en uitschakelen. Tevens zit er een paniekknop op de afstandbediening om het alarm onmiddellijk af te laten gaan bij een calamiteit of paniek.

Interesse?

Heeft u interesse in de Chuango RC-80 of het Chuango Alarmsysteem? Dan kunt u contact opnemen met Uwwoningveilig.nl. Heeft u andere vragen? Dan kunt u bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.