Aanbieding!

Comelit Quadra en Mini Kit WIFI 8451V

649,95

Comelit 8451V Quadra Kit Mini Handsfree Kit Wifi

Merken:Comelit

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

De Quadra Kit 8451V is een complete video deurintercom kit die gekenmerkt wordt door het mooie design. Horen is goed. Zien is veiliger. Beter dan de vraag „Wie is daar“ is de onfeilbare eigen blik. De Comelit 8451V video deurintercom kit betekent een flinke toename aan veiligheid en comfort.

Verbinden van de monitor met uw eigen wifi netwerk

Om de monitor te verbinden met uw eigen wifi netwerk kunt u het beste de gebruikershandleiding van de Comelit applicatie volgen. Krijgt u het niet voor elkaar om aan de hand van deze handleiding de monitor met uw eigen wifi netwerk te verbinden dan kunt u de handleiding voor het installeren van de intercom in uw wifi netwerk via de monitor volgen.

Deurstation opbouw Quadra Comelit 4893

De Quadra heeft een aluminium behuizing, is zeer compact en bevat een breedhoek CMOS-kleurencamera waardoor de bezoeker haarscherp zichtbaar is op de Mini-kleurenmonitor. Tevens bevat het model een hoogwaardige luidspreker en microfoon. Zelfs in de avond is de bezoeker duidelijk zichtbaar door de LED verlichting die direct activeert na het aanbellen in het donker.

Mini-kleurenmonitor Comelit 6741W

Kleurenmonitor voor opbouw met hoorn, 4,3-inch 16:9 scherm. Regeling van helderheid en contrast en van het volume van de beltoon mogelijk. Aanpassing van de beltoon, met keuze uit verschillende melodieën. Standaard voorzien van 4 soft touch toetsen voor openen van de deur, beeldoproep, centrale-oproep en privacyfunctie en led-signalering voor deurstatus. Biedt standaard de mogelijkheid voor een etagebel aansluiting.

Neem contact op!

U vindt momenteel enkel Video Intercom en deurbel systemen van Comelit op Uwwoningveilig.nl. Alle overige oplossingen kunnen wij u in een persoonlijk gesprek toelichten. Neem voor meer informatie op met onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Onze Comelit specialisten staan graag voor u klaar!

Extra informatie

Kleur

Wit

Merken

Comelit

Connectiviteit

WIFI

Montage

Wandmontage

Garantie

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.

Over Comelit

De producten van Comelit staan voor de allerhoogste kwaliteit, hebben zeer veel mogelijkheden en zijn gemaakt om minimaal 15 jaar mee te gaan. Comelit staat voor kwaliteit, de helpdesk van Comelit is zeer kundig en als u een probleem heeft helpen wij u (indien nodig) samen met Comelit en zoeken een passende oplossing voor u. Uwwoningveilig.nl installeert producten van Comelit zoals: Intercomsystemen, IP Camera’s, Alarmsystemen, Brandbeveiliging en meer geavanceerde intercomsystemen voor flats en appartementen. Uwwoningveilig.nl levert en installeert de Comelit producten bij u thuis of op kantoor. Onze specialisten hebben zeer veel ervaring met het installeren en configureren van de Comelit producten. Wij zullen verder ingaan op het productassortiment van Comelit en welke producten hieronder te leveren zijn, per productgroep.

Comelit Audio- en Video Intercom

Het assortiment van Comelit audio- en video intercomsystemen is zeer uitgebreid en biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende situaties zoals woonhuizen, appartementen, flats en bedrijfspanden. Uwwoningveilig.nl is gespecialiseerd in het leveren en installeren van de Comelit Quadra Kit, deze handige kit is te leveren met een Handsfree monitor met WIFI. Via de WIFI maakt u verbinding met Internet en hiermee is het zelfs mogelijk om de deur op afstand of door middel van stem- of gezichtsherkenning te openen. Voor flats of grotere bedrijfspanden wordt er in veel gevallen gebruik gemaakt van beldrukkers bij de buitenpost. Ook deze variant is verkrijgbaar in zeer veel varianten, digitaal, analoog, met audio en met of zonder video. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Comelit Audio- en Video Intercomsystemen? Neem dan contact op met Uwwoningveilig.nl of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Wij kijken graag samen met u hoe wij de Comelit producten in uw situatie kunnen toepassen.

IP (VIP) Systeem

Als u dit systeem toepast gaat er een wereld aan mogelijkheden voor u open, het IP VIP Systeem staat voor: Videofonie over IP. Het systeem wordt aangesloten met behulp van een IP kabel, via deze kabel is het niet alleen mogelijk om een spraak signaal te verzenden maar ook video en data. Hiermee kunt u de deurbel over laten gaan op uw Smartphone en zelfs de deur openen voor bijvoorbeeld bezoek, familie, vrienden of kennissen. Uwwoningveilig.nl helpt u graag de mogelijkheden van dit systeem optimaal te benutten, onze specialisten helpen u met de levering, installatie en configuratie van dit prachtige en zeer betrouwbare systeem.

Toegangscontrole

Wilt u een deur openen op afstand of op een andere manier de toegang tot een bepaalt object zoals een bedrijventerrein of uw kantoorpand in de gaten houden? Dan zijn de toegangscontrolesystemen van Comelit uitermate geschikt voor u. Comelit levert prachtige producten die zeer goed te integreren zijn in de andere Comelit systemen. U kunt bijvoorbeeld het toegangshek met magneetslot via een TAG of gebruikerskaart bedienen, dit kan met behulp van het Simplekey systeem. Als u dit systeem bijvoorbeeld combineert met een Comelit Quadra Video Intercom combineert heeft u een zeer veilige oplossing en kunt u zeer goed monitoren wie bijvoorbeeld uw bedrijf in- en uitgaat. Uw Woning Veilig helpt u graag en kijkt samen met u naar de mogelijkheden voor het toepassen van de Toegangscontrolesystemen van Comelit.

Camerabewaking

Wat zeker niet mag missen in het goed beveiligen van een object zoals een huis, kantoorpand of terrein is Camerabewaking. Zoals u van Comelit gewend bent worden er enkel producten van de allerhoogste kwaliteit geleverd! Dit geldt ook zeker voor de camerabewaking producten van Comelit. De te leveren Comelit camerabewaking producten is een stuk uitgebreider dan u op onze website vindt, zoekt u een specifieke Comelit IP Camera? Stuurt u dan een e-mail naar info@uwwoningveilig.nl, wij kijken dan samen met u of het Comelit product van uw wens kunnen leveren. Het assortiment camerabewaking producten bestaat uit Bullet, Dome, WIFI, Fisheye en Multisensor camera’s. Hiernaast levert Comelit ook recorders, Monitoren, Harde Schijven, steunen voor de IP Camera’s en alle mogelijke connectoren om de camera’s te verbinden. Al deze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en u krijgt altijd 2 jaar garantie op de Comelit producten die Uwwoningveilig.nl levert. Is uw garantie verlopen en ondervindt u problemen met uw Comelit product? Neem dan contact met ons op, wij kijken dan samen met u en Comelit naar de mogelijkheden om het probleem op te lossen.

Beveiliging

Onder beveiliging verstaat Comelit alarmsystemen, de Comelit alarmsystemen beschikken over zeer veel mogelijkheden qua configuratie en uitbreidingen. Met name het Comelit Vedo alarmsysteem beschikt over een groot aantal configuratiemogelijkheden, instellingen en uitbreid mogelijkheden. Onze alarmsysteemexperts helpen u graag met de keuze voor het juiste Comelit Alarmsysteem. Bent u op zoek naar een minder geavanceerd alarmsysteem van Comelit? Dan is er een nieuw systeem geïntroduceerd de Comelit Secure Hub. Dit systeem is volledig draadloos aan te sluiten en beschikt over een groot aantal componenten die op dit prachtige systeem kunnen worden aangesloten. De Comelit Secure Hub wordt geleverd in de kleur zwart/wit.

Brandbeveiliging

Beveiliging tegen brand en rook is zeer belangrijk, de brandbeveiligingssystemen van Comelit zijn met name geschikt voor bedrijfspanden, appartementen en flats. Dit omdat de mogelijkheden met deze brandbeveiligingssystemen eindeloos zijn en er de nodige kennis voor verreist is deze te installeren. Uwwoningveilig.nl heeft jarenlange ervaring met alle Comelit producten en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw situatie. Naast de brandmeldsystemen gaat Comelit verder en leveren ook deurmagneten die bij een brandmelding automatisch in- of uitgeschakeld kunnen worden. Door een LAN uitbreiding te installeren in het zelfs mogelijk meldingen en de configuratie van het systeem via Management Software te monitoren. Wilt u meer informatie over de levering en installatie van de brandbeveiliging producten van Comelit? Bel dan onze klantenservice: 085 – 222 00 00 of stuur een e-mail naar info@uwwoningveilig.nl. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Uwwoningveilig.nl is gespecialiseerd in de installatie van de verschillende Comelit systemen, dit doen wij voornamelijk in woonhuizen in Amsterda, Utrecht, Haarlem en omgeving. Wij kunnen bijvoorbeeld een Comelit Quadra WIFI kit installeren bij de voordeur en monitoren plaatsen op elke verdieping. Zodat als er een bezoeker voor de deur staat, de deurbel en monitor in het juiste appartement overgaat. Uiteraard is dit ook mogelijk voor woningen, kantoorpanden, bedrijventerreinen met toegangshek en flats of appartementencomplexen. De mogelijkheden met de systemen van Comelit zijn eindeloos en bijna alle systemen kunnen met elkaar communiceren of gecombineerd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden van Comelit bij Uwwoningveilig.nl? Neem dan contact met ons op!

Specificaties

Met video ja
Aantal binnenstations 1
Aantal buitenstations 1
Installatietechniek Bussysteem
Type montage Binnenstation Opbouw
Kleur van het binnenstation wit
Type montage Buitenstation Opbouw
Materiaal van het buitenstation Aluminium
Kleur van het buitenstation grijs
Uitbreidbaar tot maximaal aantal binnenstations 16
Uitbreidbaar tot max. aantal buitenposten 31
Aansluiting met Smartphone mogelijk ja
Intercommunicatie ja
Handsfree ja
Met dag/nachtfunctie ja
Openingshoek camera 105 °
PTZ-functie (pan/schuine stand/zoom) nee
Met geheugenfunctie ja
Beeldschermdiagonaal in inch 4,3
Handmatig instelbare camera nee
Compatibel met hoortoestellen nee
Met info-plaatje ja