Aanbieding!

Comelit Safe Kit Secure Hub

459,95

Deze Comelit Safe Kit Secure Hub bestaat uit: de secure hub, 1 X PIR en 1 X Magneetcontact en wordt compleet met alle kabels geleverd. De kit kenmerkt zich daar het strakke design en makkelijke manier van installeren, binnen een uur is deze kit werkend geïnstalleerd!

Merken:Comelit

Gratis verzending boven de €75

 • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
 • 100% garantie en installatie service
 • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

Secur HUB is het draadloze inbraakbeveiligingssysteem dat zonder aanpassingen is verbonden met de Comelit cloud, zowel met WiFi als LAN-connectiviteit. Voor maximale redundantie van de communicatie kunnen er GSM-modules worden gebruikt, die ook weer verbonden zijn met de Cloud. Doordat het systeem is ontwikkeld voor een snelle installatie, die gebruik maakt van de moderne technieken uit de IoT-wereld, hoeven er geen poorten op de router te worden ingesteld, ook niet voor de app. Niet voor het systeembeheer maar ook niet voor de weergave van de aangesloten camera’s. Eenvoudige installatie, veiligheid en gebruikersgemak, dat zijn de waarden die Secur HUB biedt.

Deze Comelit Safe Kit Secure Hub bestaat uit: de secure hub, 1 X PIR en 1 X Magneetcontact en wordt compleet met alle kabels geleverd.

Veiligheid
De communicatie tussen de centrale en alle andere draadloze apparaten, komt tot stand via een snel encryptieprotocol dat ontwikkeld is in onze R&D-centra. Met een bereik dat voldoet aan alle toepassingsvereisten en deze zelfs overtreft, voegt het protocol functies toe zoals anti-jamming (dat opzettelijke storingen detecteert op de frequentie die door het systeem wordt gebruikt). Door gebruik te maken van de bidirectionaliteit van de berichten tussen centrale en detectoren, zijn de laatst genoemde altijd op de hoogte van de status van het systeem. Als het alarm is uitgeschakeld, is het bijvoorbeeld mogelijk de detectie van de bewegingsmelders uit te schakelen om energie te besparen en de levensduur van de batterijen te verlengen.

Altijd bereikbaar!
Met de Comelit-app is het mogelijk de Secur HUB te beheren, ook buitenshuis, met de garantie dat u dankzij de push-meldingen tijdig op de hoogte wordt gebracht van wat er gaande is. Het is mogelijk het alarmsysteem in- of uit te schakelen, de status van elke detector te controleren, meldingen te ontvangen en de gebeurtenissenlog van de centrale uit te lezen. Als er camera’s met het systeem zijn verbonden, is live-stream mogelijk of kunt u korte video-opnames ontvangen van de alarmgebeurtenissen. Met slechts één app heeft de gebruiker de complete Comelit-wereld in handen: inbraakbeveiliging, videodeurintercom, huisautomatisering en camerabewaking zijn namelijk geïntegreerd en kunnen ook in multisysteemmodus worden beheerd.

Slimme oplossingen
Alle apparaten die met de centrale communiceren worden gekenmerkt door innovatieve oplossingen en een slim design waarmee de meest voorkomende installatieproblemen worden geminimaliseerd. De magneetcontacten kunnen in twee verschillende posities worden gemonteerd dankzij de aanwezigheid van twee reed-contacten. Bovendien zijn ze uitgerust met bedrade hulpingangen die, op onafhankelijke wijze, signalen naar de centrale kunnen verzenden die afkomstig zijn van externe contacten of van de detectoren voor rolluiken. Met de modus “Finding” kan er een detector worden geselecteerd. De leds gaan branden zodat de detector direct herkenbaar is en elk component kan, via gekleurde leds, een indicatie geven over over de kwaliteit van de verbinding met de centrale. Alle bedrijfsparameters kunnen vanuit de centrale worden geconfigureerd en voor de meest gangbare parameters zijn jumpers in de detectoren en andere componenten aangebracht.

Belangrijkste eigenschappen

 • Formaat 150x230x31mm (hxbxd)
 • 32 meldgroepen
 • 32 sabotagegroepen
 • 32 overvalgroepen
 • 1 uitgangen voor akoestisch
 • 1 uitgangen voor optisch
 • gebeurtenisgeheugen
 • bedrijfsspanning 13.6V
 • radiokoppeling, met netadapter
 • noodstroomvoorziening geïntegreerd

Heeft u interesse in de Comelit producten zoals de Secure Hub Kit? Neem dan contact op met Uwwoningveilig.nl of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen!

Over Comelit

De producten van Comelit staan voor de allerhoogste kwaliteit, hebben zeer veel mogelijkheden en zijn gemaakt om minimaal 15 jaar mee te gaan. Comelit staat voor kwaliteit, de helpdesk van Comelit is zeer kundig en als u een probleem heeft helpen wij u (indien nodig) samen met Comelit en zoeken een passende oplossing voor u. Uwwoningveilig.nl installeert producten van Comelit zoals: Intercomsystemen, IP Camera’s, Alarmsystemen, Brandbeveiliging en meer geavanceerde intercomsystemen voor flats en appartementen. Uwwoningveilig.nl levert en installeert de Comelit producten bij u thuis of op kantoor. Onze specialisten hebben zeer veel ervaring met het installeren en configureren van de Comelit producten. Wij zullen verder ingaan op het productassortiment van Comelit en welke producten hieronder te leveren zijn, per productgroep.

Comelit Audio- en Video Intercom

Het assortiment van Comelit audio- en video intercomsystemen is zeer uitgebreid en biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende situaties zoals woonhuizen, appartementen, flats en bedrijfspanden. Uwwoningveilig.nl is gespecialiseerd in het leveren en installeren van de Comelit Quadra Kit, deze handige kit is te leveren met een Handsfree monitor met WIFI. Via de WIFI maakt u verbinding met Internet en hiermee is het zelfs mogelijk om de deur op afstand of door middel van stem- of gezichtsherkenning te openen. Voor flats of grotere bedrijfspanden wordt er in veel gevallen gebruik gemaakt van beldrukkers bij de buitenpost. Ook deze variant is verkrijgbaar in zeer veel varianten, digitaal, analoog, met audio en met of zonder video. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Comelit Audio- en Video Intercomsystemen? Neem dan contact op met Uwwoningveilig.nl of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Wij kijken graag samen met u hoe wij de Comelit producten in uw situatie kunnen toepassen.

IP (VIP) Systeem

Als u dit systeem toepast gaat er een wereld aan mogelijkheden voor u open, het IP VIP Systeem staat voor: Videofonie over IP. Het systeem wordt aangesloten met behulp van een IP kabel, via deze kabel is het niet alleen mogelijk om een spraak signaal te verzenden maar ook video en data. Hiermee kunt u de deurbel over laten gaan op uw Smartphone en zelfs de deur openen voor bijvoorbeeld bezoek, familie, vrienden of kennissen. Uwwoningveilig.nl helpt u graag de mogelijkheden van dit systeem optimaal te benutten, onze specialisten helpen u met de levering, installatie en configuratie van dit prachtige en zeer betrouwbare systeem.

Toegangscontrole

Wilt u een deur openen op afstand of op een andere manier de toegang tot een bepaalt object zoals een bedrijventerrein of uw kantoorpand in de gaten houden? Dan zijn de toegangscontrolesystemen van Comelit uitermate geschikt voor u. Comelit levert prachtige producten die zeer goed te integreren zijn in de andere Comelit systemen. U kunt bijvoorbeeld het toegangshek met magneetslot via een TAG of gebruikerskaart bedienen, dit kan met behulp van het Simplekey systeem. Als u dit systeem bijvoorbeeld combineert met een Comelit Quadra Video Intercom combineert heeft u een zeer veilige oplossing en kunt u zeer goed monitoren wie bijvoorbeeld uw bedrijf in- en uitgaat. Uw Woning Veilig helpt u graag en kijkt samen met u naar de mogelijkheden voor het toepassen van de Toegangscontrolesystemen van Comelit.

Camerabewaking

Wat zeker niet mag missen in het goed beveiligen van een object zoals een huis, kantoorpand of terrein is Camerabewaking. Zoals u van Comelit gewend bent worden er enkel producten van de allerhoogste kwaliteit geleverd! Dit geldt ook zeker voor de camerabewaking producten van Comelit. De te leveren Comelit camerabewaking producten is een stuk uitgebreider dan u op onze website vindt, zoekt u een specifieke Comelit IP Camera? Stuurt u dan een e-mail naar info@uwwoningveilig.nl, wij kijken dan samen met u of het Comelit product van uw wens kunnen leveren. Het assortiment camerabewaking producten bestaat uit Bullet, Dome, WIFI, Fisheye en Multisensor camera’s. Hiernaast levert Comelit ook recorders, Monitoren, Harde Schijven, steunen voor de IP Camera’s en alle mogelijke connectoren om de camera’s te verbinden. Al deze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en u krijgt altijd 2 jaar garantie op de Comelit producten die Uwwoningveilig.nl levert. Is uw garantie verlopen en ondervindt u problemen met uw Comelit product? Neem dan contact met ons op, wij kijken dan samen met u en Comelit naar de mogelijkheden om het probleem op te lossen.

Beveiliging

Onder beveiliging verstaat Comelit alarmsystemen, de Comelit alarmsystemen beschikken over zeer veel mogelijkheden qua configuratie en uitbreidingen. Met name het Comelit Vedo alarmsysteem beschikt over een groot aantal configuratiemogelijkheden, instellingen en uitbreid mogelijkheden. Onze alarmsysteemexperts helpen u graag met de keuze voor het juiste Comelit Alarmsysteem. Bent u op zoek naar een minder geavanceerd alarmsysteem van Comelit? Dan is er een nieuw systeem geïntroduceerd de Comelit Secure Hub. Dit systeem is volledig draadloos aan te sluiten en beschikt over een groot aantal componenten die op dit prachtige systeem kunnen worden aangesloten. De Comelit Secure Hub wordt geleverd in de kleur zwart/wit.

Brandbeveiliging

Beveiliging tegen brand en rook is zeer belangrijk, de brandbeveiligingssystemen van Comelit zijn met name geschikt voor bedrijfspanden, appartementen en flats. Dit omdat de mogelijkheden met deze brandbeveiligingssystemen eindeloos zijn en er de nodige kennis voor verreist is deze te installeren. Uwwoningveilig.nl heeft jarenlange ervaring met alle Comelit producten en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw situatie. Naast de brandmeldsystemen gaat Comelit verder en leveren ook deurmagneten die bij een brandmelding automatisch in- of uitgeschakeld kunnen worden. Door een LAN uitbreiding te installeren in het zelfs mogelijk meldingen en de configuratie van het systeem via Management Software te monitoren. Wilt u meer informatie over de levering en installatie van de brandbeveiliging producten van Comelit? Bel dan onze klantenservice: 085 – 222 00 00 of stuur een e-mail naar info@uwwoningveilig.nl. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Uwwoningveilig.nl is gespecialiseerd in de installatie van de verschillende Comelit systemen, dit doen wij voornamelijk in woonhuizen in Amsterda, Utrecht, Haarlem en omgeving. Wij kunnen bijvoorbeeld een Comelit Quadra WIFI kit installeren bij de voordeur en monitoren plaatsen op elke verdieping. Zodat als er een bezoeker voor de deur staat, de deurbel en monitor in het juiste appartement overgaat. Uiteraard is dit ook mogelijk voor woningen, kantoorpanden, bedrijventerreinen met toegangshek en flats of appartementencomplexen. De mogelijkheden met de systemen van Comelit zijn eindeloos en bijna alle systemen kunnen met elkaar communiceren of gecombineerd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden van Comelit bij Uwwoningveilig.nl? Neem dan contact met ons op!

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.

Specificaties

Breedte 230 mm
Geschikt voor busaansluiting Nee
Hoogte 150 mm
Diepte 31 mm
Met netadapter Ja
Geïntegreerd kiestoestel Nee
Interface extern Nee
Noodstroomvoorziening geïntegreerd Ja
Aantal meldgroepen 32
Aantal overvalgroepen 32
Gebeurtenisgeheugen Ja
Aantal sabotagegroepen 32
Aantal uitgangen voor akoestische signaalgeneratoren 1
Aantal uitgangen voor optische signaalgeneratoren 1
Radiokoppeling Ja
Bedrijfsspanning 13.6 V

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Comelit Safe Kit Secure Hub” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.