Cuango TAG-26 Set van 2 Stuks

17,25

Met de Chuango TAG-26 RFID zet je je Chuango alarmsysteem eenvoudig uit. Houd de tag voor het bedieningspaneel en het systeem wordt uitgeschakeld. De tags kunnen gekoppeld worden aan namen.

Merk:Chuango

50 op voorraad

Minder dan 50 beschikbaar!

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

Met de Chuango TAG-26 kunt u eenvoudig uw Chuango alarmsysteem uitschakelen en het elektronische deurslot automatisch openen.- houd de tag voor het bedieningspaneel om het alarm uit te schakelen ontgrendelt ook een aangesloten elektrisch deurslot. Deze set bestaat uit 2 tags. Handig voor jou en je partner. Het is ook mogelijk om een naam aan de tag te koppelen. Zo zie je direct wie het alarmsysteem heeft uitgeschakeld.

Specificaties

  • Ingebouwd circuit: EM4100 CMOS-circuit
  • Frequentie: 125 kHz
  • Materiaal behuizing: samengesteld plastic
  • Afmetingen (L x B x D): 30 x 30 x 6 mm

Interesse in een Chuango Alarmsysteem?
Uwwoningveilig.nl is de specialist op het gebied van installatie en levering van het Chuango Alarmsysteem. Wij bieden het volledige Chuango assortiment aan en kunnen u zeer goed adviseren wat voor uw situatie het beste past. Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Uwwoningveilig.nl staan graag voor u klaar!

Extra informatie

Merk

Kleur

Zwart

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.