Waarom Camerabeveiliging?

Het laten installeren van een camerabeveiligingsysteem geeft een groter gevoel van veiligheid. Maar dit is niet het enige voordeel van het hebben van een camerasysteem, ook vergroot u de pakkans bij een eventuele inbraak. Uwwoningveilig.nl adviseert u daarom ook altijd aangifte te doen van een inbraak bij de Politie.

In onze webshop kunt u tevens stickers vinden, die u bijvoorbeeld op de voordeur of het raam kunt plakken. Op deze sticker staat de tekst Camerabeveiliging, dit alleen al schrikt inbrekers af. Uwwoningveilig.nl adviseert u daarom ook deze stickers zichtbaar op uw woning te plaatsen. Naast de installatie van de camera´s zorgen wij ook voor een goede recorder. Met een recorder worden de gemaakte camerabeelden voor een bepaalde periode opgeslagen. Hoe lang is afhankelijk van de grootte van de schijven in de recorder.

Wilt u meer informatie over het aanschaffen en laten installeren van een camerabeveiligingssysteem? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Wilt u liever direct een medewerker spreken? Belt u dan met 085 – 222 20 00.

Aanvraag Offerte

Stap 1 is het aanvragen van een offerte bij Uwwoningveilig.nl. Hierin geeft u aan in wat voor woning u woont, eventuele bijzonderheden en uw overige wensen. In de offerte zullen wij hier rekening mee houden.

Adviesgesprek op locatie

Stap 2 na ontvangst van uw offerte is het bezoek van een specialist bij u op locatie. Aan de hand van dit bezoek kan Uwwoningveilig.nl inschatten hoeveel werk het is om de camera’s te installeren.

Installatie camera’s

Stap 3 is het daadwerkelijk installeren van de camera’s door onze monteurs. Ook stellen wij de recorder voor u in, zodat u bijvoorbeeld ook de camerabeelden via uw mobiele telefoon, tablet of PC kunt bekijken.

Goed beveiligd!

Stap 4 is de laatste stap in het proces van camerabeveiliging door Uwwoningveilig.nl. U bent nu goed beveiligd met ons camerasysteem. Heeft u nog vragen aan ons? Neem dan contact met ons op!

Wat zeggen onze klanten?

“Uwwoningveilig.nl heeft bij mij thuis een camerasysteem geïnstalleerd. Dit werkt systeem werkt perfect!”

“Hoe Uwwoningveilig.nl de camera installatie heeft uitgevoerd is uitmuntend. Mijn woning is veilig!”

“Wij zochten een camerasysteem voor ons hoekhuis. Uwwoningveilig.nl heeft ons goed geholpen!”

“Wij hadden al een NAS Server. Uwwoningveilig.nl heeft het systeem zo geprogrammeerd dat de beelden op de NAS worden opgeslagen.”