FAQ

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Wilt u direct contact met onze klantenservice? Belt u dan met 085 – 222 20 00 of stuurt u een e-mail naar klantenservice@uwwoningveilig.nl, wij helpen u dan graag met uw vragen.

Bestellen

Wat zijn de levertijden

Dit is per product verschillend. Wij streven ernaar uw product, indien u voor 15.00 uur besteld, dezelfde werkdag te verzenden.

 

Wat zijn de Verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 6,95.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet binnen komt?

Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Dit kan door een e-mail te sturen naar: klantenservice@uwwoningveilig.nl, of te bellen met 085 – 222 20 00.

 

Retourneren

Ik wil een product terugsturen

Als een besteld product niet aan uw wensen voldoet of het product is kapot, dan heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen het product te retourneren.

De heroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangegeven derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het heroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Uwwoningveilig.nl, Edvard Munchweg 29, 1328 MA, Almere) via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld: schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te heroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het formulier voor heroeping, maar u bent hier niet toe verplicht.

Ik heb het verkeerde artikel ontvangen

Dat is niet netjes van ons! Neemt u contact met onze klantenservice. Dit kan via klantenservice@uwwoningveilig.nl, ook kunt u bellen met: 085 – 222 20 00. Wij zoeken dan graag samen met u naar een passende oplossing.

Waar moet ik mijn retour heensturen?

Uw retour kunt u sturen naar:

Uwwoningveilig.nl
T.a.v. Retouren
Edvard Munchweg 29
1328 MA Almere

Wanneer krijg ik het aankoopbedrag terug?

Als wij de geretourneerde artikelen ontvangen hebben, proberen wij het bedrag binnen uiterlijk 48 uur terug te storten. Dit is uiteraard afhankelijk van op welke manier u betaald heeft.

Betalen

Wat zijn de betaalmethodes?

Uw kunt bij Uwwoningveilig.nl op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • CreditCard (Master- en VisaCard)
  • PayPal
  • Bank Overboeking
  • Mister Cash

Is mijn betaling wel gelukt?

Als u een foutmelding krijgt tijdens het betaalproces, dan kunt u er vanuit gaan dat de betaling niet gelukt is. Wilt u dit toch zeker weten? Stuurt u dan een e-mail naar klantenservice@uwwoningveilig.nl en wij kijken het graag voor u na.

Kan ik achteraf betalen?

Momenteel is dit nog niet mogelijk.