Aanbieding!

FireAngel Rookmelder FA6120-INT

22,95

Blijf op de hoogte van beginnend vuur met de FireAngel FA6120-INT rookmelder. De batterij van de melder gaat 10 jaar mee, net zo lang als de levensduur van de melder. Je weet zeker dat je op de hoogte bent van vuur, de melder heeft een rood led-licht dat aangeeft dat de melder nog goed werkt. KOOP MEER, KRIJG MEER!

3999 op voorraad

Dit product is erg populair!

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

Koop meer en krijg meer:

Koop 1 X FireAngel Rookmelder FA6120-INT: € 24,49
Koop 2 X FireAngel Rookmelder FA6120-INT: € 47,49
Koop 3 X FireAngel Rookmelder FA6120-INT: € 68,49
Koop 5 X FireAngel Rookmelder FA6120-INT: € 109,99

Neem voor deze scherpe prijzen contact met ons op!

Blijf op de hoogte van beginnend vuur met de FireAngel FA6120-INT rookmelder. De batterij van de melder gaat 10 jaar mee, net zo lang als de levensduur van de melder. Je weet zeker dat je op de hoogte bent van vuur, de melder heeft een rood led-licht dat aangeeft dat de melder nog goed werkt. Je kunt hier ook de testknop voor gebruiken, de melder geeft dan een zacht signaal om te laten weten dat het alarm ook nog werkt. De melder laat weten dat de batterij bijna leeg is met een zachter piepje, zo weet je dat het tijd is voor een nieuwe rookmelder.

Betrouwbaar
De batterijgevoede FireAngel rookmelder FA-6120-INT kan snel en comfortabel worden geïnstalleerd. Het installatiemateriaal voor de optische rookmelder wordt meegeleverd. Onder normale bedrijfsomstandigheden is de rookmelder 10 jaar lang functioneel. U dient de rookmelder daarna te vervangen, zodat een continue bescherming van uw huis gewaarborgd is.
Bovendien kan de melder op de montageplaat van de FireAngel ST-622-de P-Line, ST-630-de P-Line en ST-632-de P-Line worden bevestigd, zodat de vervanging tegen deze melder probleemloos mogelijk is.

Deze melder is ook geschikt voor caravans, campers en vakantiewoningen.

Montage
De FireAngel FA6120 is eenvoudig te monteren met het meegeleverde montagemateriaal, bestaande uit schroeven en pluggen. Vind je het lastig om de rookmelder op te hangen en wil je géén gaten boren? Geen probleem, deze rookmelder is uitermate geschikt voor een SAVS® RMAX-60 magnetische montage set van 60mm.

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FireAngel Rookmelder FA6120-INT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *