Hikvision DS-PA-Battery

50,82

Oplaadbare 4520mAh back-up batterij van Hikvision. De Hikvision DS-PA-Battery is compatibel met AXHub en AX Pro.

Merken:Hikvision

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

Beschrijving
De Hikvision DS-PA-Battery is een oplaadbare back-up batterij met 4520mAh. Compatibel met de AX Hub en de AX Pro.

Extra informatie

Merk

Typenummer

Kleur

Wit

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.

Over Hikvision

Zoals onze naam al zegt vinden wij van Uwwoningveilig.nl het erg belangrijk dat u veilig kan wonen en werken. Wij leveren hier de benodigde producten voor van merken zoals Comelit, Safire, Dahua en Hikvision. Al deze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en fabrikanten zoals Hikvision is één van de grootste fabrikanten van beveiligingsproducten. Het assortiment van Hikvision is zeer uitgebreid en divers er is voor elke situatie een passende oplossingen, de monteurs van Uw woning veilig helpen u graag met het beveiligen van uw object. Wij gaan verder in op het productassortiment van Hikvision, per productgroep kijken wij naar de mogelijkheden die Hikvision hier voor biedt.

Camerabewaking

Bent u op zoek naar een camera van hoge kwaliteit en met veel mogelijkheden, dan heeft Hikvision hier een oplossing voor. De volgende productcategorieën heeft Hikvision in Camerabewaking: Netwerkcamera (IP Camera’s zoals Bullet, Dome of PTZ camera’s), NVR (Netwerk Video Recorders in alle soorten en maten), explosieveilige en RVS IP Camera’s, Opslag (servers voor opslag van de gemaakte camerabeelden), Cloud oplossingen en complete camerabewakingssets. Naast deze producten kan Uwwoningveilig.nl in samenwerking met Hikvision oplossingen aanbieden voor verschillende industrieën zoals: Verkeer, Gebouwen, Banken, Detailhandel, Onderwijs, Logistiek en Gezondheidszorg. Onze Hikvision specialisten kunnen u zeer goed helpen om de verschillende oplossingen toe te passen in uw situatie. Neem contact op met ons voor meer informatie, of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Transmissie

Voordat u de beelden van een bewakingscamera op uw scherm ziet leggen de gegevens een lange en vooral kronkelige weg af. Ook is het zeer belangrijk dat de getoonde beelden die u ziet op dezelfde manier opgeslagen worden. Met de transmissie oplossingen van Hikvision is dit mogelijk, hieronder worden de volgende producten bedoelt: Netwerkswitches, Kabels en Wireless Bridges. Deze oplossingen zijn er in verschillende soorten en kwaliteiten te krijgen, bijvoorbeeld bij de PoE Switches is er een Pro, Ultra en Value serie. Zo heeft Hikvision voor elk budget een passende oplossing. Naast Switches heeft Hikvision de belangrijkste datadrager bij een installatie; kabels. Hikvision levert netwerk- en COAX kabels. Zodat u de camera’s van uw keuze op een goede en veilige manier kan installeren. Wilt u niet zelf installeren? Dan helpt Uwwoningveilig.nl u graag hierbij!

Toegangscontrole

Uwwoningveilig.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment met oplossingen voor veel verschillende soorten beveiliging. Het kunnen monitoren wie de deur van uw woning of ingang van uw bedrijf betreed is belangrijk voor het goed beveiligen. Hikvision heeft een groot aantal oplossingen hier voor, de toegangscontrolesystemen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met de nieuwste technieken. Het assortiment toegangscontrole producten van Hikvision is zeer uitgebreid en biedt voor elke situatie, zakelijk of prive een passende oplossingen. Deze oplossingen zijn onderverdeelt in de volgende categorieën: gezichtsherkenning terminals, vingerafdrukscanners, kaartlezers, lezers, regelaars / centrales, elektrische sloten, toegangspoorten en complete toegangscontrole sets. Kortom: met Hikvision heeft u voor elke situatie waar toegangscontrolesystemen vereist zijn een passende oplossing!

Video Intercomsystemen

Uwwoningveilig.nl maakt enkel gebruik van de meest hoogwaardige en kwalitatief beste producten voor diverse projecten en toepassingen, de Video Intercomsystemen van Hikvision sluiten zeer goed aan bij deze behoefte. De Video Intercomsystemen zijn in diverse varianten verkrijgbaar, 2-draads systemen, 4-draads systemen (analoog), aansluitingen via een IP kabel maar ook (slimme) deurbellen en complete Video Intercom sets. Uwwoningveilig.nl levert alle soorten systemen en kan deze ook voor u installeren, samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en welk Video Intercomsysteem het beste bij uw situatie past. Hikvision levert naast oplossingen voor bij u thuis ook meer geavanceerde systemen voor grotere appartementencomplexen. Ook deze systemen kunnen wij leveren en voor u installeren.

Wilt u meer informatie over de Video Intercomsystemen van Hikvision? Neem dan contact met Uwwoningveilig.nl op, of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Onze Hikvision specialisten staan voor u klaar!

Thermische Oplossingen

Objecten met een temperatuur boven het nulpunt straalt een detecteerbare hoeveelheid infrarood (IR) uit. Hoe hoger de temperatuur van het object, des te meer detecteerbare hoeveelheid infrarood dit object uitstraalt. Hikvision heeft een groot assortiment met producten die deze detecteerbare infrarood straling kunnen weergeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan thermische camera’s die de temperatuur van machines of zelfs personen kunnen meten. In de tijd van Corona is het belangrijk  dat personen die u ontvangt geen koorts of Corona klachten hebben. Uwwoningveilig.nl komt graag bij u op locatie om samen met u te kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Maakt u gebruik van machines en wilt u te allen tijde in de gaten kunnen houden dat deze machines niet een te hoge temperatuur krijgen? Dan zijn de thermische oplossingen van Hikvision ideaal voor uw situatie. Met de slimme software van Hikvision is het zelfs mogelijk om een maximale temperatuur in te stellen, als de temperatuur hier boven komt dan zal u een alarm of melding krijgen. De producten van Hikvision garanderen uw veiligheid!

Alarmsystemen

Naast camerabeveiliging, verschillende accessoires en thermische oplossingen heeft Hikvision ook een zeer mooi aanbod van alarmsystemen. Dit kan een complete set zijn, maar ook alle mogelijke componenten voor het prachtig vormgegeven alarmsysteem van Hikvision. De componenten bestaan uit de centrale, bewegingsmelders, magneetcontacten, binnen- en buitensirenes maar ook kunt u de IP Camera’s van Hikvision koppelen aan dit systeem. Het systeem is in meerdere varianten te krijgen, draadloos en bedraad. Het grote voordeel van draadloos, is dat u geen kabels hoeft te trekken. Hierdoor is het aansluiten en uitbreiden van het Hikvision Alarmsysteem snel te realiseren. Wilt u het systeem zakelijk te gebruiken of op een grotere oppervlakte? Dan adviseert Uwwoningveilig.nl de componenten bedraad aan te sluiten om storingen te voorkomen. Heeft u hier hulp bij nodig, dan staat Uwwoningveilig.nl voor u klaar! Wij helpen u met het kijken welk systeem het beste bij uw situatie past en welke componenten u het beste kan gebruiken. Vervolgens maken wij in samenspraak met u een afspraak voor de installatie. Meestal zal de installatie 1 tot maximaal 2 dagen in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van het systeem. Neem voor vragen contact met ons op of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00.