Winkelmand

Mauer 56SAC16X3V728SS

536,73

Merk:Mauer

Uwwoningveilig.nl

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf € 75,-
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
  • Alleen A-Merken
Veilig & vertrouwd betalen

Bij Uwwoningveilig.nl vindt u de beste beveiligingsproducten. Camerabeveiliging, Alarmsystemen en Toegangscontrolle. Uwwoningveilig voor veilig wonen.

Over Mauer

Uwwwoningveilig.nl heeft een uitgebreid assortiment aan producten van het merk Mauer. Dit bestaat uit cilinders, elektronische sloten,  beslag, scharnieren, sleutelkasten en lockersloten. Veel van deze producten zijn SKG-gekeurd en staan garant voor de veiligheid. Mauer biedt producten die gemaakt zijn van degelijke materialen en staan bekend om het leveren van hoge kwaliteit en uitstekende service.

Bij uwwoningveilig.nl staan we voor kwaliteit. Daarom zijn wij al lang een erkend dealer van Mauer cilinders. De belangrijkste soorten Mauer cilinders tref je aan in ons assortiment.

De Mauer New Wave serie is een andere zeer populaire lijn cilindersloten van Mauer. In de Mauer New Wave serie komt alle kennis en ontwikkeling van Mauer samen in één slot. De sloten zijn hierdoor nagenoeg niet te forceren door inbrekers. Of de Mauer DT1, een andere bekende en zeer goede veiligheidscilinder van Mauer. Bij uwwoningeveilig.nl adviseren wij u graag over het de te kiezen Mauer cilinder of één van de andere Mauer producten. Neem hiervoor contact op met één van onze specialisten!

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.

BEL MIJ TERUG