Nieuw bij Uwwoningveilig.nl Bosch IP 3000i-camera’s

De IP 3000i-bewakingsoplossingen bieden alle belangrijke voordelen die u van Bosch kunt verwachten. Ze zijn gebouwd voor hoogstaande prestaties op 24/7-basis, met uiteenlopende betrouwbare bewakingsfuncties, en ze zijn ontworpen voor een eenvoudige installatie.

Een complete portfolio

De IP 3000i-portfolio omvat vier verschillende behuizingsformaten die zeer betaalbaar zijn. De portfolio biedt complete flexibiliteit voor de dagelijkse bewaking in zelfstandige installaties zoals kleine winkels of voor de algemene bewaking in commerciële gebouwen, kantoren en banken. Zelfs algemene bewakingstoepassingen vertrouwen op een uitstekende beeldkwaliteit voor de beveiliging van personen, gebouwen en eigendommen. Met het oog hierop bieden Bosch IP 3000i-camera’s resoluties van 1080p tot 5 MP, tot 30 fps en een hoog dynamisch bereik van 120 dB. De buitenmodellen beschikken tevens standaard over ingebouwd infrarood, zodat ze zelfs in volledige duisternis beelden van hoge kwaliteit kunnen vastleggen. De FLEXIDOME IP-turret-camera biedt deze infraroodfunctie ook voor bewaking binnen.

Ingebouwd Essential Video Analytics

IP 3000i-camera’s bieden iets wat nooit eerder op de markt is vertoond in camera’s met zulke concurrerende prijzen: standaard ingebouwd Essential Video Analytics. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor IoT-toepassingen en slimme gegevensvastlegging die bijdragen tot een verbetering van de beveiliging en die zelfs verder gaan dan beveiliging alleen, met functies op het gebied van beeldanalyse zoals de detectie van geblokkeerde nooduitgangen of wachtrijmeldingen. Slimme oplossingen die tot nog toe niet beschikbaar waren voor klanten die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing voor videobewaking.

Eenvoudige installatie

Een van de belangrijkste voordelen van beveiligingscamera’s van Bosch is de eenvoudige installatie. De IP 3000i-camera’s vormen daarop geen uitzondering. De montage en bekabeling voor deze camera’s zijn opgesplitst in drie eenvoudige stappen die ervoor zorgen dat er niet meer tegelijkertijd hoeft te worden geworsteld met de camera en elektrische gereedschappen en de hele procedure aanzienlijk eenvoudiger maken. Bij de minidome- en turretversies wordt deze eenvoudige installatie mogelijk gemaakt met de nieuwe geleverde montageplaat. De sokkel van de bullet fungeert al als montageplaat en de microdome wordt direct gemonteerd. De FLEXIDOME IP 3000i IR is tevens compatibel met onze modulaire accessoires.

Verminder de bitrate en beveilig gegevens

IP 3000i-camera’s bieden Intelligent Dynamic Noise Reduction en intelligente streaming in combinatie met H.265-videocompressie. Afhankelijk van de inhoud van de scène wordt de bitrate hierdoor verminderd met maximaal 80%. Dit zorgt ervoor dat de videodata beheersbaar blijft en vermindert de netwerkbelasting en opslagvereisten zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de vastgelegde beelden. Bovendien zijn de IP 3000i-modellen, net als alle netwerkcamera’s van Bosch, ontworpen met verschillende hardware- en softwareopties om videogegevens te beveiligen, waaronder een ingebouwde Trusted Platform Module voor de beveiliging van coderingssleutels.