Nu 1 jaar gratis alarmopvolging bij Ajax Hubkits

De aanschaf van een alarmsysteem is een belangrijke stap naar een veilige woonomgeving. Maar als uw alarm afgaat, wat gebeurt er dan met de alarmmelding? Aansluiting op een alarmcentrale is simpelweg een must. Bij uwwoningveilig.nl ontvangt u nu 1 jaar GRATIS alarmopvolging van Alarm Meldnet (t.w.v. €100) bij aanschaf van één van onze Ajax Hubkits.

Alarm Meldnet is een onafhankelijke Particuliere Alarmcentrale (PAC) gevestigd in Roermond. De permanent bemande meldkamer met goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers waakt dag en nacht over personen en eigendommen en zal bij elke melding adequaat en doeltreffend te werk gaan.

Het laten aansluiten van uw alarmsysteem op deze alarmcentrale betekent dat uw woning altijd is beveiligd. Dat zorgt voor een veilig gevoel. En op het moment dat het echt nodig is, wordt er direct hulp ingeschakeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een poging tot inbraak, een overval of brand. Alarmmeldingen worden snel en adequaat afgehandeld door ervaren centralisten.