Winkelmand

Pakket Hoekwoning

798,60

Voor een hoekwoning adviseren wij één beveiligingscamera per zijde van het huis. De onderstaande (aangevinkte) opties zijn de standaard opties voor dit beveiligingscamera pakket. Uiteraard kan u het pakket personaliseren naar eigen wens.

EAN: N/A Category Tag

Stel hieronder uw pakket samen

 • Aantal camera's

  Camera kwaliteit

  De camerakwaliteit bepaalt de resolutie van de beelden. Hoe hoger de kwaliteit: hoe beter de opgenomen beelden zullen zijn en hoe meer details er zichtbaar zullen zijn.

  2 MP Full HD: IP camera met een resolutie van 1920×1080 en biedt tot wel 20 meter zicht met duidelijke details tot 5 meter. Een Full HD beveiligingscamera is uitstekend voor het houden van overzicht.

  4 MP Super HD: IP camera met een resolutie van 2560×1440 en biedt tot wel 20 meter zicht met duidelijke details tot 8 meter. Een Super HD beveiligingscamera is uitstekend voor verschillende situaties.

  6 MP Ultra HD: IP camera met een resolutie van 3072×2048 en biedt tot wel 25 meter zicht met duidelijke details tot 10 meter. Een Ultra HD beveiligingscamera is uitstekend voor verschillende situaties waarin miniemere details belangrijk zijn.

  8 MP 4K: IP camera met een resolutie van 3840×2160 en biedt tot wel 30 meter zicht met duidelijke details tot 15 meter. Een 4K beveiligingscamera is uitstekend voor verschillende situaties waarin miniemere details erg belangrijk zijn. 4K levert op dit moment de scherpste beeldkwaliteit op.

  Type camera (vorm)

  Het uiterlijk van de bewakingscamera bepaald wat voor soort beelden u waar kan opnemen:

  Dome camera
  Een dome camera is het meest bekende camera model. De ronde (bolvormige) camera is klein en niet al te opvallend. Dit model is netjes, niet al te opvallend en vooral herkenbaar als bewakingscamera (wat zeker zal afschrikken).

   

  Bullet camera
  De bullet is een camera die wat opvallender is dan de dome. Deze camera wordt vaak geplaatst op terreinen en op grote gebouwen. Deze camera is opvallend, groot en straalt uit dat er sprake is van camerabewaking.

  Kleur behuizing

  Recorder

  Recorder

  Opslag

  Er zijn verschillende opslagmogelijkheden voor onze systemen. De hoeveelheid opslag wordt uitgedrukt in TB (terrabytes). Wij adviseren om 1TB per camera aan te houden als opslag. Dus bijv. 2 camera's = 2TB, 4 camera's = 4TB, etc.

  Bewakingsbeelden bekijken

  Er zijn verschillende mogelijkheden om camerabewakingsbeelden te bekijken en terug te kijken. Al onze camerasystemen komen standaard met een App om de camerabewakingsbeelden te bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een apart beeldscherm voor aan te schaffen. Deze leveren en installeren wij tegen een meerprijs.

  Kies uw cadeau

  Bestel dit camerasysteem en ontvang een gratis cadeau

Uw pakketprijs

798,60

Al onze camerapakketten zijn inclusief montage, installatie en configuratie en komen standaard met onderstaande opties:

 • Motion detection: het camerabeveiligingssysteem zal een registratiepunt markeren waardoor u bewegingen en situaties snel en gemakkelijk kunt terugvinden, bekijken en/of opslaan.
 • IVS (of Intelligent Video Analytics): de beveiligingscamera kan hiermee bewegende objecten analyseren, signaleren en opnames maken aan de hand van de door u eventueel ingestelde regels. Een mens, dier of voertuig is op deze manier te onderscheiden.

Extra informatie

Kwaliteit

2MP (Full HD), 4MP (Super HD), 6MP (Ultra HD), 8MP (4K)

Aantal camera's

2, 4, 6, 8

Opslag

2 TB, 4 TB, 6 TB, 8 TB

Beelden bekijken

App, App + 19" scherm, App + 21" scherm, App + 24" scherm, App + 27" scherm

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.

BEL MIJ TERUG