Winkelmand

Camerabewaking

Om uw woning of bedrijf te beveiligen, kunt u een camerasysteem plaatsen. Een camerasysteem of camerabewaking is in staat om situaties te signaleren, te achterhalen en te kunnen bewijzen. Daarnaast schrikt het plaatsen van een camerasysteem criminelen af, waardoor eventuele inbraken voorkomen kunnen worden. Door het gebruik van camerasysteem kunt u altijd met een gerust hart uw huis of bedrijf verlaten.

Uwwoningveilig.nl heeft verschillende pakketten met professionele camerasystemen  samengesteld. Alle pakketten zijn helemaal naar wens aan te passen en zijn inclusief installatie. Wij hebben altijd een pakket dat perfect op uw behoeften aansluit.

Pakketten

Pakket bekijken
Pakket bekijken
Pakket bekijken
Pakket bekijken

Inclusief montage en installatie

Al onze pakketten zijn inclusief complete installatie en montage door onze eigen monteurs. Wij trekken de kabels, installeren de beveiligingscamera’s en de recorder én programmeren deze geheel naar uw wens. Naast onze professionele installatie en montage komen alle pakketten standaard met de onderstaande opties:

  • Motion detection: het camerabeveiligingssysteem zal een registratiepunt markeren waardoor u bewegingen en situaties snel en gemakkelijk kunt terugvinden, bekijken en/of opslaan.
  • IVS (of Intelligent Video Analytics): de beveiligingscamera kan hiermee bewegende objecten analyseren, signaleren en opnames maken aan de hand van de door u eventueel ingestelde regels. Een mens, dier of voertuig is op deze manier te onderscheiden.

Bel mij terug!

Al onze pakketten bevatten:

Recente projecten

BEL MIJ TERUG