Panasonic VL-SVN511EX

729,94

Panasonic 2-draads video intercom kit bestaande uit 1 buitenpost opbouw en 1 binnenpost met 5 inch kleuren scherm, ook connectie op smartphone/tablet via het eigen interne 2,4GHz. WiFi-netwerk.

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

Zodra er een bezoeker aanbelt verschijnt het beeld van de bezoeker direct haarscherp op de 5 inch hoofdmonitor en op uw smartphone en/of tablet . Met de ‘Talk’ toets kunt u communiceren met de bezoeker. Bent u op het moment van aanbellen niet thuis, geen probleem, iedere keer dat er wordt aangebeld worden er 8 foto’s van de bezoeker gemaakt. De 8 foto’s van de bezoekers kunnen automatisch naar een vooraf ingesteld e-mailadres worden verzonden. De Panasonic VL-SVN511EX betekent een flinke toename aan veiligheid en comfort.

Panasonic VL-SVN511EX:

  • 1x Hoofdmonitor VL-MVN511EX
  • 1x Wand bevestiging voor hoofdmonitor
  • 1x Camera deurbelpaneel VL-V555EX (opbouw)
  • 1x Opbouw bevestiging voor camera deurbelpaneel
  • 1x Relais VL-RLY1 t.b.v. elektrische deuropener
  • 1x Voeding VL-PS240

Details van de Panasonic VL-SVN511EX

iOS en Android “video intercom” (gratis) app voor smartphone en tablet, Camera beeld en openen deur alleen mogelijk als smartphone verbonden is met uw eigen WIFI-netwerk
E-mailmeldingen met foto’s van uw bezoeker en registratie van datum en tijd van aanbellen

De Hoofdmonitor
De hoofdmonitor heeft een slank ontwerp en is slechts 23.5 mm diep. Dankzij het 5 inch display kunt u haar scherp zien wie er voor de voordeur staat. De monitor is gemakkelijk te bedienen en bevat verschillende handige functies; zo kan handmatig digitaal worden ingezoomd als de bezoeker net iets te ver weg staat. Wanneer er een elektrische deuropener aangesloten is kan met 1 druk op knop de deur geopend worden.

Camera deurbelpaneel
De buitenpost van de Panasonic VL-SVN511EX is voorzien van een groothoeklens met een openingshoek 170 graden horizontaal en 130 graden verticaal. Hierdoor is de bezoeker in elke hoek van de camera goed zichtbaar en kunt u meerdere personen volledig zien. De buitenpost bevat ook een ingebouwd licht met sensor. Als een bezoeker aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat het licht branden.

Uitbreidingsmogelijkheden
De Panasonic VL-SVN511EX is uit te breiden met een camera deurbelpaneel VL-V555EX (opbouw).

Installatie en bekabeling
De Panasonic VL-SVN511EX is gemakkelijk te installeren. Er dient een 2-draadskabel te worden aangebracht vanaf het camera deurbelpaneel (VL-V555EX) naar de hoofdmonitor VL-MVN511EX . De voeding VL-PS240 dient met een 2-draadskabel te worden aangesloten op hoofdmonitor VL-MVN511EX.

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.