Plejd Batterij Back-up

18,25

Battery backup kan met clips worden bevestigd op elke Plejd-puck en zorgt ervoor dat de tijdfuncties, zoals een astronomische klok, behouden blijven in het systeem in geval van een stroomstoring.

Merken:Plejd

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

Battery backup kan met clips worden bevestigd op elke Plejd-puck en zorgt ervoor dat de tijdfuncties, zoals een astronomische klok, behouden blijven in het systeem in geval van een stroomstoring. Er is slechts één Battery backup per Plejd-systeem nodig, op voorwaarde dat de producten binnen elkaars draadloze bereik liggen. De BAT-01 kan op een muur of op een DIN-rail worden geïnstalleerd.

Makkelijke installatie

Sluit het product met clipfunctie aan op elke Plejd-puck in uw systeem en installeer het in een doos, op een muur of op een DIN-rail.

Interesse in Plejd?

Bij Uwwoningveilig.nl kunnen wij alle Plejd producten voor u leveren, uitleggen en installeren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met onze klantenservice, dit kan ook telefonisch via: 085 – 222 00 00. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen over de Plejd producten!

Extra informatie

EAN

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.