Plejd Gateway

109,95

De Smart plug on/off wordt in het stopcontact geplaatst om verlichting en andere apparatuur in en uit te schakelen. Bedien de Smart plug draadloos via andere producten van Plejd of rechtstreeks via Bluetooth met de app.

Merken:Plejd

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

Gateway verbindt het Plejd-netwerk van de gebruiker met internet, waardoor het Plejd-systeem op afstand kan worden bediend. Hij beveiligt tijdfuncties in geval van stroomuitval en maakt integratie met systemen van derden mogelijk, zoals Google Home. Gateway maakt via een voedingsadapter verbinding met een stopcontact en via Ethernet met een lokaal netwerk. Hij kan worden gemonteerd met de bijbehorende wandbeugel. Het product is eenvoudig te installeren in de app en wordt onderdeel van het bestaande mesh-netwerk.

Op afstand bedienen

Met een gateway die in uw Plejd-systeem is geïnstalleerd, kunt u uw verlichting op afstand bedienen, waar u ook bent. Gebruik de app om het licht uit te schakelen dat u was vergeten voordat u van huis ging.

Spraakbesturing

Gateway ondersteunt integratie met systemen van derden, zoals Google Home. Bedien de verlichting eenvoudig met je stem via slimme speakers als je handen vol zijn.

Vakantiemodus

Laat de vakantiestand automatisch uw verlichting in- of uitschakelen en dimmen wanneer u niet thuis bent. Boots het gedrag na van iemand die thuis is, vervolgens kunt u ontspannen en van uw vakantie genieten.

Extra informatie

EAN

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.