Plejd Smart Stekker

39,95

De Smart plug on/off wordt in het stopcontact geplaatst om verlichting en andere apparatuur in en uit te schakelen. Bedien de Smart plug draadloos via andere producten van Plejd of rechtstreeks via Bluetooth met de app.

Merken:Plejd

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

De Smart plug on/off wordt in het stopcontact geplaatst om verlichting en andere apparatuur in en uit te schakelen. Bedien de Smart plug draadloos via andere producten van Plejd of rechtstreeks via Bluetooth met de app. De stekker heeft ingebouwde tijdfuncties zoals een timer, astronomische klok en weektimers, waarmee je gebeurtenissen kunt plannen op basis van tijd of de stand van de zon. Hij kan ook worden bediend via systemen van derden zoals Google Home; er is dan een Plejd Gateway nodig.

Flexibele installatie

Sluit het product gewoon op een stopcontact aan om lampen en andere apparatuur aan en uit te zetten. Het ontwerp zorgt ervoor dat het product naast een ander product kan worden geplaatst.

Astronomische klok, weektimer

Regel de raamverlichting op basis van zonsopgang en zonsondergang of schakel verlichting en andere apparatuur in en uit op specifieke tijdstippen. Het product heeft ingebouwde astronomische en weektimers die de planning eenvoudig maken.

Plejd Producten

Uwwoningveilig.nl biedt alle Plejd producten aan en kan deze voor u installeren. Wilt u advies over de Smart Home producten van Plejd of andere merken? Bel dan onze klantenservice: 085 – 222 00 00 of neem contact met ons op voor al uw vragen.

Extra informatie

EAN

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.