Winkelmand

Installatie Beveiliging Naarden

Camera’s

Onze klant in Naarden heeft enige tijd geleden een stuk grond gekocht en hebben hierop een huis laten bouwen. Tijdens de bouw is er al rekening gehouden met de installatie van camera’s op de buitenmuren en zijn er door de elektricien al netwerkkabels getrokken. Dit heeft de installatie van de camera’s voor de monteur van Uwwoningveilig.nl een stuk makkelijker gemaakt. Hier door konden wij ons volledig richten op het juist monteren van de camera’s. De geïnstalleerde camera’s zijn van het merk Dahua in de kleur Antraciet (zwart), tevens de steunen waren ook in deze kleur. De klant heeft hier specifiek om gevraagd omdat dit mooier bij het design van de woning past.

AJAX Alarmsysteem

Naast de installatie van de Dahua camera’s hebben de monteurs van Uwwoningveilig.nl in de woning diverse componenten van het AJAX Alarmsysteem geïnstalleerd. Voor deze woning hebben wij een AJAX Hub 2 geïnstalleerd, omdat deze centrale meerdere verbindingsmogelijkheden heeft. Bijvoorbeeld via WIFI, SIMKaart of gewoon een netwerkkabel. Alle overige componenten zoals deurcontacten, bewegingsmelders, rookmelders en de binnen- en buitensirene hebben we op andere zichtbare locaties binnen deze woning geplaatst.

Heeft u ook interesse in Dahua Camera’s of een AJAX Alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met Uwwoningveilig.nl of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Onze specialisten staan altijd voor u klaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BEL MIJ TERUG