Winkelmand

Installatie Camerapaal Almere

De klant van Uwwoningveilig.nl: Woonwagenhandel.nl in Almere heeft een terrein met woonwagens,welke goed beveiligd moeten worden. Hierdoor wilde deze klant een hoge camerapaal laten plaatsen. Wij hebben hier een Camerapaal gemonteerd en volledig geïnstalleerd. Naast het plaatsen van de camerapaal moesten ook de paalsteunen gemonteerd worden en de kabels getrokken worden. De monteurs van Uwwoningveilig.nl hebben deze netjes door de paal weggewerkt, zodat er vanaf buitenaf geen kabel meer te zien is. Deze klant maakt gebruik van een viertal 4 Megapixel camera’s en een recorder met een Harde Schijf groot genoeg om voor langere tijd de gemaakte beelden op te slaan.

Naast de installatie van de camerapaal, camera’s en het trekken van de kabels heeft Uwwoningveilig.nl er voor gezorgd dat onze klant de beelden live kan bekijken via zijn telefoon en een beeldscherm bij de klant thuis. Op deze manier heeft onze klant de mogelijkheid vanaf elke gewenste locatie de beelden live te bekijken en terug te kijken.

Heeft u ook interesse voor het plaatsen van een Camerapaal van 3 tot 10 meter? Bel dan met de klantenservice van Uwwoningveilig.nl: 085 – 222 00 00, of neem contact op met ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BEL MIJ TERUG