Aanbieding!

Ring Video Deurbel 4

179,95

Met de Ring Video Deurbel 4 kunt u altijd, ook als u niet thuis ben zien, spreken en horen wie er voor de deur staat. De Ring Video Deurbel 4 verbindt u met WIFI en ook als u niet thuis bent krijgt u een bericht op uw Smartphone of Tablet als er wordt aangebeld. De deurbel wordt geleverd met frontjes in de kleuren Zilver en Brons.

Merk:Ring

Uitverkocht

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

Om te kunnen zien wat er bij u thuis of op kantoor gebeurd als er wordt aangebeld is mogelijk met de Ring Video Deurbel 4. Deze prachtig vormgegeven slimme deurbel verbindt u met uw WIFI netwerk thuis of op kantoor. De deurbel wordt geleverd met frontjes in de kleuren zilver en brons. Zo kan de deurbel op elke gewenste gevel geplaatst worden. Door de accu hoeft u geen draden te trekken of de al aanwezige bedrading te gebruiken. Zie overal, ook als u niet thuis bent wie er voor uw deur staat. Dit kan met de Ring Video Deurbel 4!

Extra informatie

Merk

Model

Kleur

Venetiaans Brons

Garantie

Bereik

Draadloos

Beschermingsklasse

Formaat

Materiaal

Voeding

12 Volt / Accu

Opslag

Bediening via App

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.