Safire Videointercom kit SF-VIK001-S-2

447,70

Monitor SAFIRE LED 23,8 “- Ontworpen voor bewakingsgebruik – voormaat 16: 9 – 1xHDMI, 1xVGA, 1xAudio IN – resolutie 1920×1080 – Zonder beeldvervorming

Merken:Safire

2 op voorraad

Nog maar 2 beschikbaar!

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

Safire 2-draads video intercom set. Ideaal als vervanging van uw oude of defecte 2 draads intercom. Gebruik de bestaande bekabeling om een upgrade te doen in beeld en geluidskwaliteit met deze set van Safire. Ontvang de berichten op uw monitor en/of op uw mobiele telefoon. U kunt tevens IP camera’s toevoegen en op de monitor bekijken.

De SF-VIMOD-CAM-2 cameramodule van de Safire IP intercom zorgt er voor dat alles perfect in beeld is. Dankzij de 2MP camera mét WDR is tegenlicht geen enkel probleem voor deze camera. Dankzij de openingshoek van 180° is er een goed overzicht van de situatie.

De SF-VIDISP01-7W2 binnenpost is specifiek bedoelt voor de nieuwe Safire 2-draads intercom oplossing. Een nieuw design met een 7-inch ‘capacitive touch’ paneel met ingebouwde microfoon en speaker.

Pakket wordt geleverd met:

 

  • SF-VIMOD-CAM-2 buitenpost voor opbouw montage met 2MP HD camera.
  • SF-VIDISP01-7W2 7″ LCD TFT binnen post
  • Converter SF-VI401-2
  • 16GB micro SD kaart voor opnamen
  • Gratis App voor smartphones

 

Safire heeft een zeer uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment van (professionele) IP Camera’s, Video Intercoms, PoE Videorecorders, Toegangscontrole, switches, monitoren voor videobewaking en diverse soorten test apparatuur. Kortom, bij Safire vindt u altijd een product wat aan uw wensen voldoet!

Naast het zeer uitgebreide assortiment van Safire hebben ze ook gratis Video Management Software (VMS) voor op uw PC en ook een mobiele app voor IOS en Android. Als de levering en installatie van uw Safire product via Uwwoningveilig.nl gaat, dan zorgen ons specialisten er voor dat deze software voor u geïnstalleerd en geconfigureerd wordt.

Wilt u advies over welk safire product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle Safire producten uit voorraad en kan u zeer goed helpen bij de installatie van uw Safire producten.

Extra informatie

Merk

Model

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.