Subsidie Beveiligingsystemen

Uwwoningveilig.nl levert diverse soorten beveiligingssystemen. Bijvoorbeeld camera-, brand- en alarmsystemen. De aanschaf en installatie van dergelijke systemen kan er prijzig zijn. Wij verkopen kant-en-klare systemen die je zelf kan installeren, maar ook (semi) professionele systemen, welke door een monteur moeten worden geïnstalleerd. Voorheen in 2015 was er een landelijke subsidie voor alarmsystemen, maar deze is helaas afgeschaft.

Voordelen

Een alarmsysteem is een investering, maar heeft ook zeker veel voordelen. Het houdt ongewenste personen op afstand, als u niet thuis bent, maar ook als u wel thuis bent. Een alarm heeft altijd een afschrikkende werking op inbrekers oen overvallers. Ook kunnen de systemen worden aangesloten op koolmonoxide- en rookmelders. Echter is dit alleen mogelijk bij de duurdere systemen.

Subsidie

Elke stad, gemeente of provincie krijgt jaarlijks een budget wat ze zelf mogen onderverdelen in diverse subsidies. De subsidies zijn dus niet meer landelijk geregeld, maar per provincie of gemeente. Of u in aanmerking komt voor een subsidie op uw alarm-, brand- of camerabeveiligingssysteem kunt u bij uw gemeente informeren. Wilt u meer informatie over subsidies? Belt u dan met 085 – 222 00 00 of stuur een e-mail naar info@uwwoningveilig.nl, wij helpen u graag.

Uwwoningveilig.nl werkt duurzaam,geeft tips en heeft mij zeer goed geholpen met de keuze voor het juiste camerabeveiligingsysteem voor mijn situatie.

Mw. H. van Vliet, Almere

Na diverse inbraken in mijn woning, was ik het zat en ben ik op zoek gegaan naar een alarmsysteem. Uwwoningveilig.nl heeft goed geholpen!

Dhr. H. de Pauw, Rotterdam

In onze gemeente is er een subsidieregeling voor de aanschaf van een Alarmsysteem. Uwwoningveilig.nl gaf mij deze tip!

Mw. H. Kuipers, Wassenaar

In onze flat is er vaak sprake van vandalisme. Wij hebben de hulp van Uwwoningveilig.nl ingeroepen. Bedankt voor de tips!

VVE Paulusflat, Heereveen

In ons vakantiehuis is vaak ingebroken. Na de hulp van Uwwoningveilig.nl met de aanschaf van een camerasysteem, niet één keer meer!

Dhr. de Bruijn, Amsterdam