Toegangscontrole als wapen tegen corona

Toegangsbeheer is hot! Veel bedrijven willen hun medewerkers en bezoekers weer ontvangen en een toegangsoplossing biedt een hygiënische en efficiënte manier om de juiste mensen, in de juiste aantallen binnen te laten.

De 1,5 meter maatschappij brengt voor iedereen uitdagingen met zich mee. Zoals het houden van voldoende afstand en het min mogelijk verspreiden van het virus, zodat iedereen aan het einde van de dag weer veilig naar huis toe kan. Vaker schoonmaken, afzetten van ruimtes of werkplekken, looproutes bepalen, het draagt allemaal bij aan een veilige werkplek voor de werknemer. Maar ook de beveiliging van het terrein kan bijdragen aan het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus. Met name toegangscontrole kan daarin een belangrijke rol spelen. Een goede toegangsoplossing zorgt voor een gecontroleerde en hygiënische toegang tot het terrein, gebouw en/of de locatie. Hieronder een greep uit ons ‘Corona-proof’ assortiment:

Win een Steinel L600 wandlamp voor buiten, met camera en intercom

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een Steinel L600 Wandlamp (t.w.v. €279,95). Iedere aanmelding ontvangt direct eenmalig een kortingsvoucher van 10% geldig op ons hele assortiment!
DOE MEE!
Actie geldig t/m 31-08-2020
close-link
WINACTIE: DOE MEE!