Aanbieding!

CAT 6A Kabel, Haspel 500 Meter

395,00

Een CAT 6A-kabel is een netwerkkabel die wordt gebruikt voor het aansluiten van apparaten op een netwerk, zoals computers, servers, routers en switches. Het is een verbeterde versie van de eerdere CAT 6-kabel en biedt hogere snelheden en betere prestaties dan zijn voorganger. De “A” in CAT 6A staat voor Augmented en verwijst naar de verbeterde specificaties van de kabel. Het belangrijkste verschil tussen CAT 6A en CAT 6 is de hogere frequentie die CAT 6A aankan. CAT 6A kan frequenties tot 500 MHz aan, terwijl CAT 6 slechts tot 250 MHz gaat. Dit betekent dat CAT 6A een hogere bandbreedte heeft en hogere snelheden kan ondersteunen. Een ander belangrijk verschil tussen CAT 6A en CAT 6 is de afscherming. CAT 6A-kabels hebben meestal een volledige afscherming om overspraak en elektromagnetische interferentie te verminderen. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar meerdere kabels dicht bij elkaar worden geplaatst, zoals datacenters.

Merk:Safire

Uwwoningveilig.nl

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf € 75,-
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
  • Alleen A-Merken
Veilig & vertrouwd betalen

Een CAT 6A-kabel is een netwerkkabel die wordt gebruikt voor het aansluiten van apparaten op een netwerk, zoals computers, servers, routers en switches. Het is een verbeterde versie van de eerdere CAT 6-kabel en biedt hogere snelheden en betere prestaties dan zijn voorganger. De “A” in CAT 6A staat voor Augmented en verwijst naar de verbeterde specificaties van de kabel. Het belangrijkste verschil tussen CAT 6A en CAT 6 is de hogere frequentie die CAT 6A aankan. CAT 6A kan frequenties tot 500 MHz aan, terwijl CAT 6 slechts tot 250 MHz gaat. Dit betekent dat CAT 6A een hogere bandbreedte heeft en hogere snelheden kan ondersteunen. Een ander belangrijk verschil tussen CAT 6A en CAT 6 is de afscherming. CAT 6A-kabels hebben meestal een volledige afscherming om overspraak en elektromagnetische interferentie te verminderen. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar meerdere kabels dicht bij elkaar worden geplaatst, zoals datacenters.

CAT 6A-kabels zijn ook backwards compatibel met oudere netwerkinfrastructuur, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt met CAT 5e en CAT 6-componenten. Dit maakt de overstap naar CAT 6A gemakkelijker en kosteneffectiever. Over het algemeen biedt CAT 6A betere prestaties dan CAT 6 en is het een goede keuze voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan hoge snelheden en betrouwbare netwerkprestaties.

Heeft u interesse in deze CAT6A Kabel? Of heeft u vragen over onze overige producten? Bel dan snel onze klantenservice: 085 – 222 00 00 of stuur een e-mail naar info@uwwoningveilig.nl, onze specialisten kijken met u naar de mogelijkheden!

Safire, Kwaliteit voor weinig!

Safire is een toonaangevend merk op het gebied van beveiligingsoplossingen en -apparatuur, met name op het gebied van videobewaking. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd op de markt van professionele beveiligingssystemen. Safire biedt een uitgebreid assortiment aan beveiligingsproducten, waaronder IP-camera’s, NVR’s (Network Video Recorders), DVR’s (Digital Video Recorders), videodeurbellen en toegangscontrolesystemen. De producten van Safire zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en worden gekenmerkt door hun betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Een belangrijk kenmerk van Safire is de gebruiksvriendelijke interface van hun producten. Het bedrijf streeft ernaar om hun producten zo intuïtief mogelijk te maken, zodat gebruikers gemakkelijk hun beveiligingssystemen kunnen instellen, bedienen en bewaken. Daarnaast biedt Safire regelmatige software-updates en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat hun producten altijd up-to-date zijn en optimaal functioneren.

Safire is ook gericht op innovatie en blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun producten voortdurend te verbeteren en te innoveren. Het bedrijf werkt nauw samen met distributeurs en installateurs over de hele wereld om ervoor te zorgen dat hun producten voldoen aan de behoeften en eisen van de markt. Safire heeft wereldwijd een sterke aanwezigheid en heeft een breed scala aan klanten, waaronder overheden, bedrijven en particulieren. Het bedrijf is trots op zijn uitstekende klantenservice en biedt een uitgebreide garantie en ondersteuning voor hun producten. Als u op zoek bent naar hoogwaardige beveiligingsproducten die betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en innovatief zijn, dan is Safire zeker een merk om te overwegen.

Over Uwwoningveilig.nl

Uwwoningveilig.nl is een website die zich richt op de verkoop en installatie van diverse soorten alarmsystemen en beveiligingsproducten voor particuliere woningen en bedrijven in Nederland. Ze bieden een breed scala aan beveiligingsoplossingen, waaronder draadloze alarmsystemen, camerabewaking, intercomsystemen, rookmelders en slimme deursloten. Op de website van Uwwoningveilig.nl kunt u gemakkelijk producten vergelijken en bestellen. Ze hebben een ruim assortiment aan beveiligingsproducten van verschillende merken en prijsklassen, zodat er voor elke situatie een passende oplossing beschikbaar is. Bovendien biedt de website nuttige informatie over de verschillende producten, installatiemogelijkheden en veelgestelde vragen over beveiliging. Naast de producten die ze verkopen, biedt Uwwoningveilig.nl ook professionele installatie- en onderhoudsdiensten aan. Hierdoor kunnen klanten er zeker van zijn dat hun beveiligingssysteem correct wordt geïnstalleerd en optimaal blijft functioneren. Het bedrijf werkt met gekwalificeerde installateurs die jarenlange ervaring hebben in de beveiligingsbranche.

Uwwoningveilig.nl heeft een goede reputatie opgebouwd in de beveiligingsbranche dankzij hun betrouwbare producten en professionele dienstverlening. Hun klantenservice is goed bereikbaar en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over de beste beveiligingsoplossing voor uw specifieke situatie. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor uw beveiligingsbehoeften, is Uwwoningveilig.nl zeker een website om te overwegen.

Extra informatie

Merk

Lengte

500 Meter

Kleur

Oranje

Over Safire

Het Spaanse merk Safire heeft een groot en zeer gevarieerd product assortiment, enkele voorbeelden hier van zijn IP Camera’s, Recorders, Toegangscontrole en Video Intercomsystemen. De producten van Safire kenmerken zich door hun eenvoud, zijn erg makkelijk te configureren, installeren en zijn zeer scherp geprijsd. Uwwoningveilig.nl heeft alle soorten producten van Safire in haar assortiment, bovendien garanderen wij de laagste prijs voor de Safire producten in Nederland. Ook bieden wij support op Safire producten en leveren maar liefst 3 jaar garantie. Naast het leveren van de Safire producten kan Uwwoningveilig.nl ook de installatie hier van voor u verzorgen, dit kan bij u thuis maar ook op kantoor. Voor zakelijke gebruik zijn de IP Camera’s, Video Intercoms en tijd- en aanwezigheidscontrole systemen uitermate geschikt. Met dit laatste systeem kunt u monitoren hoe laat uw medewerkers aanwezig zijn en weer naar huis gaan. Dit kan erg handig zijn als u bijvoorbeeld een fabriek of productielijn heeft.

Wilt u meer informatie over onze particuliere en zakelijke diensten? Neem dan contact met ons op of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Onze specialisten helpen u graag verder!

Safire Camerabewaking

Het beveiligen van objecten met (IP) beveiligingscamera’s kan erg handig zijn in het geval van een inbraak. Dit kan uw woning zijn maar ook uw kantoorpand of bedrijventerrein. Voor elke situatie biedt Uwwoningveilig.nl een passende oplossing. Met het zeer grote aanbod aan IP Camera’s heeft Safire voor elke situatie een passende IP Camera. De meeste modellen Safire IP Camera’s zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, zodat u voor elke locatie een goed uitziende camera heeft. In sommige gevallen moet de camera juist opvallen, terwijl het soms beter is de camera niet te opzichtig te monteren. Wij helpen u graag met het maken van de keuze voor de juiste camera. Wij leveren de camera’s van 2, 4, 5, 6, 8 of zelfs 12 Megapixel, u heeft keuze uit een groot aantal soorten en kwaliteiten. Maar hoe weet u welke camera het beste bij uw situatie en budget past? Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek komt een specialist van Uwwoningveilig.nl bij u op locatie en wij kijken samen met u naar de situatie en geven een advies welke Safire IP Camera wij u adviseren. Op basis hier van zullen wij een offerte maken en als u hiermee akkoord gaat, een afspraak inplannen voor de installatie. De installatie zelf zal doorgaans maximaal één werkdag in beslag nemen, afhankelijk van het aantal camera’s uiteraard. Bij Uwwoningveilig.nl kunt u er voor kiezen of u de camera’s zelf installeert of dat Uwwoningveilig.nl dit voor u doet.

Safire Toegangscontrole

Om te beheren wie er toegang heeft tot de ingang van uw woning of bedrijf heeft Safire een aantal toegangscontrole oplossingen. Hiermee is het mogelijk door middel van een vingerafdruk of gezichtsherkenning mogelijk de deur van uw bedrijf of woning te openen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Safire levert een groot aantal oplossingen geschikt voor binnen en buiten, met diverse mogelijkheden en instellingen. Uwwoningveilig.nl kan u helpen om de Safire toegangscontrole oplossingen in elke mogelijke situatie toe te passen, onze specialisten hebben zeer veel projecten succesvol afgerond. De producten verschillen van simpele keypads waarop u een code kunt invoeren tot complete lezers met de mogelijkheid om een code in te voeren, uw vingerafdruk te laten lezen of de deur te openen met behulp van een zogenaamde “Mifare kaart.” Omdat deze lezers via een IP aansluiting aangesloten worden is het mogelijk deze te verbinden met Internet en op afstand te kunnen zien we er de deur opent, of voor een bezoeker op afstand de deur te openen! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Wij staan voor u klaar!

Video Intercomsystemen

Naast IP Camera’s en de toegangscontrolesystemen heeft Safire ook een aantal zeer mooie Video Intercomsystemen in haar assortiment. Zoals u van Safire gewend bent zijn deze systemen makkelijk te installeren en configureren, u sluit dit systeem aan met een Internetkabel. De voeding van het systeem (scherm en buitenpost) gaat door middel van Power over Ethernet (PoE), hierdoor hoeft u maar één kabel te trekken en is het nodig een aparte voeding aan te sluiten. Safire levert een aantal kant-en-klare Video Intercom kits, hierin zit een buitenpost en een scherm voor binnen. Heeft u hier niet voldoende aan? Dan is het mogelijk deze kit uit te breiden met een extra scherm of buitenpost. Hierdoor kunt u met de Video Intercomsystemen van Safire elke situatie aan!

Safire heeft voor elke situatie een passende oplossing, wilt u een buitenpost met slechts één beldrukker? Dan 4 verschillende kits waar u uit kunt kiezen, maar wilt u meerdere schermen binnen aansturen? Dan heeft Safire de SF-VIK003-S-WIP, dit is een digitale buitenpost waarin u meerdere adressen kunt programmeren. Hierdoor kunt u een appartement of bedrijven verzamelgebouw voorzien van een Video Intercomsysteem. Uwwoningveilig.nl begrijpt dat u deze systemen niet zelf kan of wilt installeren. Daarom leveren wij niet enkel de producten, wij installeren ze ook. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met de installatie van IP Camera’s, toegangscontrolesystemen en Video Intercomsystemen van merken zoals Safire, Hikvision en Comelit. U kunt met al uw vragen over deze systemen bij onze monteurs terecht. Uwwoningveilig.nl helpt u graag met het kijken naar welk Safire systeem het beste bij uw situatie past.

Werkwijze

Als u contact met ons opneemt voor de aanschaf en installatie van bijvoorbeeld een Safire Video Intercomsysteem dan maken wij graag met u een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek komt een specialist van Uwwoningveilig.nl bij u op locatie en bespreekt samen met u de mogelijkheden en toepassing van de diverse producten passend bij uw situatie en budget. Aan de hand hier van zal onze binnendienst een offerte voor u opstellen, hierin worden de te gebruiken producten verder benoemt. Ook krijgt u een schatting van de tijd die wij denken nodig te hebben voor de installatie. Als u akkoord gaat met de offerte maken wij samen met u een afspraak voor de installatie, deze zal (afhankelijk van het aantal te installeren producten) maximaal één werkdag in beslag nemen. Na de installatie heeft u de mogelijkheid al uw vragen te stellen aan onze monteur. Uiteraard kunt u na de installatie altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen!

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CAT 6A Kabel, Haspel 500 Meter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *