Aanbieding!

ReTwist Koolmonoxidemelder CO-Switch, Inclusief Montageplaat

128,95

De ReTwist Koolmonoxidemelder is een melder en de enige, die bij een detectie uw CV Ketel direct uitzet. Deze unieke en uiterst betrouwbare sensor detecteert wanneer er een te grote hoeveelheid Koolmonoxide vrijkomt en schakelt uw CV Ketel uit.

Merken:ReTwist

Gratis verzending boven de €75

  • Meer dan 7500 producten uit voorraad leverbaar
  • 100% garantie en installatie service
  • Kortingen voor installateur
Veilig & vertrouwd betalen

De ReTwist CO-switch is de enige plug-and-play koolmonoxidemelder die bij detectie van koolmonoxide direct de cv-ketel uitschakelt. Tegelijkertijd waarschuwt het alarmsysteem iedereen in huis door middel van licht- en geluidsignalen. De melder is eenvoudig te plaatsen in de stookruimte en wordt gevoed vanuit het stopcontact; een batterij is dus niet nodig, zo loop je nooit het risico dat de batterijen leeg zijn of niet op tijd vervangen worden. De CO-switch is een 100% Nederlands product, is energiezuinig en heeft een levensduur van 10 jaar. Daarnaast is de ReTwist melder aan te sluiten op alle merken (gasgestookte) cv-ketels, en pelletkachels.

De ReTwist CO-Switch koolmonoxidemelder heeft de gepatenteerde methode om bij geval van koolmonoxide dreiging de cv-ketel tijdig uit te schakelen. De melder wordt geleverd met een montageplaat. Deze is te monteren aan de wand. Ook eenvoudig te plaatsen op een centraal – of inbouwdoos. De CO-Switch met schakelstekker is voorzien van een hoogwaardige Figaro® sensor die zorgt voor een uiterst betrouwbare precieze melding en een lange levensduur. De ReTwist CO-Switch geeft via licht – en geluidsignalen weer wanneer er een gevaarlijke hoeveelheid koolmonoxide gedetecteerd wordt en schakelt de cv-ketel uit. Lengte kabel 1.5 meter.

De Voordelen van de ReTwist Koolmonoxidemelder

  • Gemaakt in Nederland
  • Schakelt bij detectie van koolmonoxide direct de CV-ketel uit
  • Plug and Play
  • Voorzien van speciale 230v schakelstekker waar ook de stekker van de cv-ketel in gestoken kan worden
  • Dit product is zeer effectief en te installeren in een handomdraai

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de ReTwist Koolmonoxidemelder of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met Uwwoningveilig.nl of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00.

Extra informatie

Kleur

Wit

Merk

EAN

7433606949948

Advies nodig?

Wilt u advies over welk product u het beste aan kan schaffen? Dan adviseren wij u te bellen met onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze specialisten kunnen u voorzien van het juiste advies en voor u een offerte op maat maken. Afhankelijk van welk product u wilt aanschaffen.

Uwwoningveilig.nl levert alle producten uit voorraad en kan u helpen bij de installatie van uw producten.

Specificaties

Merk ReTwist
Type alarm Licht & Geluid
Kleur Wit
Lengte 113 mm
Breedte 112 mm
Hoogte 40 mm
Batterij bijna leeg signaal Nee
Bediening via app Nee
Lichtsignalen Nee
Met testknop/schakelaar Ja
Met digitaal display Nee
Met spanningsindicatie Ja
Montagewijze Opbouw
Schakelstekker Ja
Stroomverzorging primair Netvoeding
Verwachte levensduur 10 Jaar
Verwisselbare accu/batterij Nee
Voedingsspanning 100 – 240 V V
EAN 7433606949948
Artikelnummer fabrikant 5871A