AJAX Alarmsystemen

De Alarmsystemen van AJAX zien er niet alleen prachtig uit maar het AJAX Alarmsysteem is volledig draadloos en zeer eenvoudig te installeren. Uwwoningveilig.nl levert en installeert alle AJAX Alarmsystemen en componenten. De componenten hebben in open ruimtes een bereik tot maar liefst 2500 meter, hierdoor is het AJAX Alarmsysteem voor alle mogelijke situaties geschikt.

AJAX Alarmsystemen
Toon filters

Resultaat 1–12 van de 91 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 91 resultaten wordt getoond

Als u aan het werk bent of op vakantie is het belangrijk om uw woning goed te beveiligen tegen inbraak, dit is mogelijk met het AJAX Alarmsysteem. U kunt het AJAX Alarmsysteem en alle componenten kopen bij Uwwoningveilig.nl, wij zijn de AJAX Alarmsysteem expert en kunnen u ondersteunen met de aanschaf, installatie en hulp bij vragen over uw AJAX Alarmsysteem. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen over het AJAX Alarmsysteem. Met dit systeem is het mogelijk uw woning of bedrijf te beveiligen tegen inbraak. Het is met het systeem zelfs mogelijk componenten van andere fabrikanten toe te voegen aan uw AJAX Alarmsysteem. Met de nieuwste AJAX componenten kunt u bij een melding zelfs foto’s ontvangen van de indringer, hierop kunt u direct actie ondernemen en bijvoorbeeld de politie waarschuwen. Om u een beter beeld te geven van de mogelijkheden van het AJAX Alarmsysteem gaan wij verder in op de componenten van dit systeem.

De hub
De AJAX Hub is er in diverse varianten en is het kloppend hart van uw AJAX Alarmsysteem, hierop kunnen al componenten worden aangesloten. De AJAX Hub is er in diverse varianten, het grootste verschil tussen deze varianten is de manier van connectiviteit en het aantal gebruikers wat aan het systeem toegevoegd kunnen worden. Connectie maken kan via LAN, WIFI en via 4G (mobiel). Deze laatste manier wordt veelal gebruikt als back-up indien uw vaste Internetverbinding wegvalt.

Bewegingsmelders
AJAX Heeft een groot aantal soorten melders die bewegingen registreren, verkrijgbaar in diverse varianten. Zoals de MotionProtect, MotionProtect Plus, CombiProtect en de MotionProtect Curtain. Ook heeft AJAX de PIRCam, dit is een bewegingsmelder met camera welke bij het registeren van een ongewenste bezoeker een aantal foto’s maakt. Deze kunt u via de AJAX App bekijken en indien nodig iemand alarmeren.

Magneetcontacten
Uw deuren en ramen van uw woning of kantoor zijn goed te beveiligen met de Magneetcontacten van AJAX. Enkele voorbeelden hier van zijn: DoorProtect, DoorProtect Plus en de GlassProtect. Deze laatste is een glasbreukmelder die bij trilling (inslaan van een ruit) een melding geeft en er voor zorgt dat uw AJAX Alarmsysteem afgaat.

Brandpreventie
Met de FireProtect en de FireProtect heeft u de beste beveiliging tegen brand en koolmonoxide. Met de FireProtect heeft u een zeer geavanceerde rook- en hittemelder, de gevoeligheid van deze melder kunt u geheel zelf bepalen bij detectie van hitte of rook zal er een alarm klinken. De FireProtect Plus heeft zelfs de mogelijkheid om Koolmonoxide te detecteren, hier wordt veel voor gewaarschuwd dus met goede beveiliging hier tegen kunt u veiliger wonen en werken.

Signaalgevers
Als er door uw AJAX Alarmsysteem een melding wordt geregistreerd is het hebben van een sirene zeker een must. Op deze manier worden buurtbewoners gewaarschuwd en kunnen hierop actie ondernemen. AJAX heeft twee soorten sirenes, een binnen- en buitensirene. De binnen sirene is klein van formaat en makkelijk te verbergen achter een kast, doos of deur. De buitensirene ziet er stijlvol uit en ons advies is deze zichtbaar aan de voorkant van uw woning of kantoor te monteren.

Overige componenten
Naast de genoemde componenten heeft het AJAX Alarmsysteem nog meer mogelijkheden. Wilt u over zeer grote afstand de AJAX Hub en componenten met elkaar laten communiceren dan adviseert Uwwoningveilig.nl gebruik te maken van de Range Extender, dit is een signaalversterker waarmee u het bereik van uw AJAX Alarmsysteem aanzienlijk kan vergroten. Het bedienen van uw Systeem is natuurlijk zeer belangrijk, bijvoorbeeld voor het in- of uitschakelen van het systeem hier zijn diverse mogelijkheden voor. De SpaceControl en KeyPad zijn er om uw AJAX Alarmsysteem te bedienen, dit kan met een code of met één druk op de knop.
Gebruikt u het AJAX Alarmsysteem bijvoorbeeld in een winkel of bij uw ouders die al op leeftijd zijn? Dan heeft AJAX de uitkomst hier voor! De Button en DoubleButton zijn paniekknoppen waarmee u een paniekmelding kunt verzenden, u stelt zelf in wie deze melding ontvangt. Met de AJAX Socket, WallSwitch en Relay kunt u scenario’s uitvoeren en elektrische apparaten op afstand bedienen. Heeft u al een alarmsysteem en wilt u deze componenten gebruiken voor uw AJAX Alarmsysteem? Ook dit is zeer goed mogelijk met de uartBridge en de ocBridge Plus, met deze bridges integreert u andere componenten met uw AJAX Alarmsysteem!

Alarmcentrale
In veel gevallen kan het fijn zijn als u een alarmmelding krijgt er iemand gealarmeerd wordt, dit kan Uwwoningveilig.nl voor u in orde maken. Wij werken samen met een particuliere meldkamer, bij een melding zal er een door u opgegeven lijst met personen gebeld worden. Bijvoorbeeld familie, collega’s, buren of vrienden, bij een alarmmelding krijgt de meldkamer direct deze melding binnen en zullen direct actie ondernemen op deze melding. Uwwoningveilig.nl geeft u 50% korting op het eerste jaar abonnementskosten voor deze meldkamer. Als u een uitgebreid AJAX Alarmsysteem aanschaft, krijgt u het eerste meldkamer er gratis bij!

Camera’s
Als u precies wilt zien wat er rondom uw huis of kantoor gebeurd is het (laten) installeren van beveiligingscamera’s erg handig. Uwwoningveilig.nl kan dit voor u verzorgen, wij hebben een zeer groot aanbod van IP camera’s en kijken graag samen met u naar de beste mogelijkheid voor uw situatie. Tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek komen wij bij u op locatie en kijken samen met u naar de mogelijkheden welke het beste passen bij uw situatie. Wilt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met Uwwoningveilig.nl op of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00. Wij maken graag een afspraak met u!
Met het AJAX Alarmsysteem is het mogelijk uw camera’s met het alarmsysteem te integreren en alles via één app, de AJAX App te bedienen. Dit kan met camera’s van merken zoals:

Hikvision
Dahua
Safire
UNV

Al deze merken levert Uwwoningveilig.nl en hebben wij een zeer groot aanbod in. Van 2 tot 12 Megapixel, in de kleuren zwart en wit, en zelfs met de mogelijkheid om geluid af te spelen als er beweging wordt gedetecteerd. Onze specialisten hebben zeer veel ervaring met het installeren van camera’s, alarmsystemen en deze met elkaar te integreren. Uwwoningveilig.nl kijkt graag samen met u naar de eindeloze mogelijkheden.