Algemene Voorwaarden

In onze Algemene Voorwaarden kunt u meer informatie vinden over de algemene bepalingen van Uwwoningveilig.nl. Deze bepalingen hebben betrekking op onze leveringen, facturen en alle overige producten en diensten.

Meer informatie

Garantie

Als er iets niet goed is met uw product, dan is het fijn dat u garantie heeft. Uwwoningveilig.nl hanteert standaard één jaar garantie op haar producten en diensten. Ook staat hier meer informatie over hoe de garantieprocedure in zijn werk gaat.

Meer informatie

Handleidingen

Uwwoningveilig.nl levert een groot aantal producten en diensten. Om het u als klant makkelijk te maken hebben wij één overzicht van de handleidingen voor onze producten. Op deze pagina kunt u de handleidingen in PDF formaat downloaden.

Meer informatie

Klachtenprocedure

Als het product wat u aangeschaft heeft op Uwwoningveilig.nl niet goed werkt, vinden wij dit erg vervelend. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken heeft Uwwoningveilig.nl een klantenprocedure opgezet.

Meer informatie

Privacy Statement

Met de nieuwe Privacy wet is de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang geworden. Uwwoningveilig.nl neemt uw persoonsgegevens zeer serieus. Wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om.

Meer informatie

Veelgestelde Vragen

Hoe vindt u snel antwoord op al uw vragen? Bij Uwwoningveilig.nl vinden wij service en snelheid erg belangrijk. Bij Veelgestelde Vragen vindt u snel een antwoord op de meest voorkomende vragen.

Meer informatie