Winkelmand

Over ons

Uwwoningveilig.nl is de specialist op het gebied van installatie en configuratie van alarm-, brand- en camerabeveiligingssystemen. Ook heeft Uwwoningveilig.nl ruim 15 jaar kennis en ervaring in de IT sector, hierdoor kunnen wij de meest uiteenlopende problemen voor u oplossen. In onze webshop treft u een grote diversiteit aan producten; van draadloze alarmsystem tot IP Camera’s en van rookmelders tot videodeurbellen.

Uwwoningveilig.nl zorgt dat u veilig kunt wonen

Heeft u een inbraak gehad?

Uw leven kan aardig op z’n kop komen te staan na een inbraak of poging daartoe. ’s Nachts lichter of slecht slapen en sneller wakker worden, schrikken bij de kleinste geluiden en angstig in uw eigen huis. Geef inbrekers minder kans en beveilig uzelf, uw woning en bezittingen met de slimme producten van uwwoningveilig.nl.

Als specialist in beveiligingsoplossingen voor woningen helpen wij om inbrekers buiten de deur te houden, uw huis en dierbaren beter te beschermen en zorgen voor een veilig gevoel.

Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is in Nederland en België een keurmerk voor woningen die een bepaalde mate van beveiliging hebben. Woningen met dit keurmerk zijn stuk voor stuk uitgerust met inbraakvertragers. Bovendien zijn zwakkere plekken van de woning versterkt zodat er een lagere kans op inbraak is. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een PKVW 95% minder kans op inbraak hebben. Bovendien is het handig om te weten dat verzekeraars vaak korting geven op de inboedelpremie.

Cijfers:

  • 43.000 inbraken per jaar
  • 90% wordt nooit opgehelderd
  • 70 % van de slachtoffers ervaart emotionele problemen na een inbraak

Word geen statistiek!

BEL MIJ TERUG